Widok
Zakup auta
Kupiłem w tym salonie nowe Renault Fluence . Obsługiwał mnie p.Piotr. Bardzo uprzejmy , kompetentny i widać po nim , że zależy mu na zadowoleniu klienta - a nie tylko na sprzedaży . Innym salonom należy tylko życzyć takiego personelu . Auto jest już drugim , które kupiłem u Zdunka . Poziom obsługi klienta przez całą obsługę jest na wysokim poziomie . Dotychczas nie sparzyłem się na kontaktach z tą firmą . Na razie zasługują na wysoką ocenę .
Moja ocena
Renault Zdunek
kategoria: Salony samochodowe
obsługa: 6
oferta: 6
jakość usług: 6
przystępność cen: 5
ocena ogólna: 6
5.8
* maksymalna ocena 6
Widzę że Pana wpis, jak i poprzedni w temacie, z negatywną opinią dot. obsługi przez Piotr- jest z jednego IP więc pisane z jednego komputera. W tym świetle trudno potraktować wpis z opinią poważnie i uczciwie. Byłem obsługiwany przez tego Pana. Nie miałem kłopotu z kontaktem, wręcz uważam go za b dobry. Pracuje w podobnej firmie i wiem że proces realizacji zamówienia, z reguły jest złożony. Jest produkcja auta, transport do salonu, sprawy związane z finansowaniem, przygotowanie na miejscu i montaż akcesorii. Byłem informowany o poszczególnych etapach