Widok
Żal ściska..
Owszem, chodzę JESZCZE do tej szkoły, ale planuję zrezygnować. Mija trzeci miesiąc, a wciąż nie dostaliśmy legitymacji. W moim wypadku jest to bardzo ważne, bo sporo podróżuje i cenię sobie to, ze mogę korzystać ze zniżek. Sekretariat tłumaczy, że czeka na pieczątki z mennicy państwowej. Rozumiem, że to nowy oddział (Sopot), ale wybaczcie.. Ile można czekać? Poza tym nauczanie.. Przykładowo moja grupa od kilku przedmiotów ma tego samego wykładowcę. Nie podważam kompetencji, ale jakoś ciężko mi wierzyć, ze jedna osoba może nauczać 3/4 przedmiotów. Tak samo jest z planem zajęć - dostajemy go 2, czasem 3 dni przed ich rozpoczęciem. Nic, dosłownie NIC nie można wcześniej zaplanować, mimo, ze nie raz powtarzano jak to plan jest "w trakcie ustalania i wkrótce będzie cały na stronie szkoły". Jednym słowem porażka. A szkoda, bo wynika z tego, że tylko ten Sopocki oddział jest tak beznadziejny, gdyż inne miasta już dawno mają wszystko na stronie umieszczone. Dziękuję za uwagę i niestety Sopockiego oddziału nie polecam, no chyba, że chcecie NIE mieć legiteki stracić nerwy. Pozdro!
Moja ocena
Centrum Nauki i Biznesu 'ŻAK'
kategoria: Szkoły policealne
poziom nauczania: 3
zajęcia dodatkowe: 1
wyposażenie: 1
przystępność cen: 6
ocena ogólna: 2
2.6
* maksymalna ocena 6