Widok
Zalamany konsument
Witam. Jestem bylym klijetem tego sklepu. W Grudniu zeszłego roku zakupiłem tam telewizor 40calowy marki Sharp wart 1999zl.Od samego początku były z nim kłopoty tz. Podczas odbioru na niektórych kanalach dochodzilo do dziwnych sprzezen,obudowa zaczynala drgac i wydawala uporczywy dźwięk.Na drugi dzień zglosilem usterke w danym sklepie.Od pracownika uslyszalem,ze nigdy się z czyms takim nie spodkal ale tv. jest przecież na gwarancji i mogę go oddac do serwisy.Czas oczekiwania 14dni.postanowilem przymknąć na to oko i ogladac trochę ciszej żeby nie drgało tz. mniej niż 15 bo przy 15tu zaczynal brzeczec. Skala od1 do 100. Minely wlasnie 4 miesiące od zakupu i tv. odmowil posluszenstwa.Przestal dzialac.Zglosilem na infolinie i czekam na serwisantow...Tydzien temu mój dobry kolega zakupil tam pralke.Po rozpakowaniu w domu okalalo się ze ma wgnieciony i nie działa.Zglosil to na drugi dzien.Zapytano go czemu nie obejrzał pralki przed zakupem.1.Zaplacic trzeba dzień wcześniej,bo nie maja towaru w magazynie i pralka jedzie z Warszawy..2.pralka była zapakowana i gotowa do transportu tz.opakowana w styropian i owinieta folia.Ciezko cos zobaczyć a nikt normalny nie będzie jej rozpakowywał.
Moja ocena
Euro RTV AGD
kategoria: Sprzęt AGD i RTV
obsługa: 4
pomoc merytoryczna: 5
asortyment: 2
promocje: 3
przystępność cen: 3
ocena ogólna: 2
3.2
* maksymalna ocena 6