Widok

Zalewska, pietrzyk,kotarska, skoczyńska, stryk czy turczyńska?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Jaka przychodnie wybrać i jakiego DOBREGO pediatre? W sumie to bardziej mi zależy żeby pediatra był kompetentny niż na super przychodni.
Przychodnia Warszawska- zalewska/pietrzyk
Przychodnia baltimed-stryk/turczyńska
Przychodnia stary chem-kotarska/skoczyńska

A może kogoś innego polecacie z okolic chełmu?? Np z wilanowskiej jest ktoś godny polecenia?
Błagam pomóżcie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Moja mala nalezy do przychodni na Warszawskiej do dr Pietrzyk

Bardzo polecam - kompetentna, jak widziala jakiekolwiek zaburzenia nie wachala sie dac skierowania do specjalisty, nie wypisuje od razu antybiotyków

czesto tez chodzimy do dr czepil (choc chyba jest rodzinnym a nie pediatrą) i tą lekarz tez bardzo szanuje i lubie za podjescie
image
Ja polecam dr Turczyńską z Baltimedu. Jest bardzo dobrym specjalistą- co potwierdza trudno- dostępność wizyt.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Dzięki, może ktoś jeszcze się wypowie?
Podbijam
dr Pietrzyk rzeczowa i konkretna
Zakładasz już drugi temat kobieto ,dziewczyny Tobie odpisywały a Ty znowu o to samo tylko w nowym temacie pod innym nickiem,proponuję przejść się do wybranych przychodni i porozmawiać z pediatrami może wtedy na jakiegoś się zdecydujesz .
Wiola nudzi ci sie chyba jaki szpieg hahah
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Odradzam dr Kotarską.
Zmieniliśmy przychodnię z Gościnnej na Chełm i tą właśnie lekarz.
Bardzo szybko wróciłyśmy na Orunię.
www.naszekobiece.fora.pl
Dzięki nika, kotarską więc wykreślam z listy :)
jak wybierałam w tej przychodni lekarza, to o Skoczyńskiej też dobrego słowa nie słyszałam ;-)
www.naszekobiece.fora.pl
Ty celowo te nazwiska małą literą piszesz? Nawet tytułujesz siebie dużą, pisząc "Mama" choć to rzeczownik pospolity, gdzie indziej też dużej litery nie unikasz a nazwiska metodycznie cały czas błędnie.
To wygląda na zamierzone chamstwo.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nie nudzi mi sie ,tylko ja min odpowiadałam na Twojego posta dotyczącego lekarza więc do tego szpiegostwa nie trzeba ,dziewczyny odpowiadały podając nazwiska lekarzy ,a Ty dalej podbijałaś ,nie wiem czy wiesz ale to nieduże przychodnie ,które nie mają nie zliczonej ilości pediatrów .Jednym dany lekarz przypasuje innym po prostu nie .
Nie masz naprawde co robić tylko czepiać się np tego że nazwisko lekarza ktoś napisał mała literą?:) niektórzy są chyba mega przewrażliwieni i traktują to forum śmiertelnie poważnie. Nie masz życia poza internetem czy co? Trochę dystansu i wrzuć na luz. Nikomu nie ubliżam, pragne tylko poznać opinię o lekarzach :) pozdrawiam
Wiola mój poprzedni post również po części może być moją odpowiedzią:) nikogo nie morduje więc polecam meliskę.
Meliskę na co niby ,przecież mi zwisa jakiego lekarza w końcu wybierzesz i czy go w ogóle go wybierzesz zakładając następny temat na ten sam temat.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
To dobrze że Ci zwisa, już myślałam że się w to zaangażowałaś:) mi się naprawdę nie chce wykłucać na forum nie mam na to ani chęci ani czasu wię życzę miłego wieczoru i żebyście się nie pozabijały nawzajem
Swoim jadem nienawiści :)

A za opinię dot wyboru lekarza Pozostałym forumką będę b. Wdzięczna :)
Korzystamy z usług przychodni na Starym Chełmie ale niestety ani dr Kotarska ani dr Skoczyńska szału nie wzbudza :( chodzimy ze względów logistycznych na katar i osłuchanie, jak się coś więcej dzieje to wzywam lekarza do domu.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
-Larisa28
jakiego lekarza do domu wzywasz? masz jakichś sprawdzonych? to prywatnie?
My też wzywamy lekarza do domu i jest to dr Kotarska która ma też prywatną praktykę i prowadzi naszą małą od urodzenia. Dr jest bardzo kompetentna, nie zawiodła nas ani razu. Jest specyficzna, duuużo mówi ale na rzeczy się zna. Mogę ja polecić z czystym sumieniem.
Zdecydowanie przychodnia stary chełm!!!!!!!
My chodzimy do dr Stryk i zdecydowanie polecam, zreszta sama do niej chodzę :)
Czasem jak brakuje miejsc to idziemy do dr Turczyńskiej i tez jest ok :)
image

Opinia została zablokowana przez moderatora
Polecam Stryk i dr Turczyńską. Obie lekarki rewelacyjne, Prowadzą moją 5 latkę od początku. Sprawdziły się we wszystkich ekstremalnych sytuacjach (rozszczep podniebienia) i tych zwyklych przeziębieniach
Bardzo dobra jest również Kozłowska-Niesłuchowska
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
zdecydowanie moge polecić dr. Pietrzyk chodze do niej z moimi chłopakami jest konkretna rzeczowa dokładna i niewlapia odrazu antybiotyków a to też ważne .
jeżeli przychodnia stary chełm to ZDECYDOWANIE Skoczyńska ale nie we wszystkim jest dobra ja się zawiodłam . Ona jeszcze mnie jako dziecko leczyła. Jak chodziłam do niej z wysypka mojego dziecka to twierdziła że to potówki że za gorąco dziecko ubieram okazało łojotokowe zapalenie skóry kolejna wyspka znów to samo przegrzewam okazało się alergia białko mleka krowiego. O refluksie u dziecka ma takie pojęcie że dzieci nie przybierają na wadze a jak za dużo tyją to nie ma refluksu. Poza tym ok. Nie daje antybiotyku od razu.
Kotarska totalna porażka jak w zastępstwie szłam do niej to była taka sytuacja, że dziecko od 3 miesięcy nie jest na mleku matki ( pokarm się skończył dziecku, było mało i dziecko przyzwyczajone do butelki) a ona mówi żeby zacząć przystawiać do piersi może pokarm się pojawi. A na bóle brzuszka tzw kolki stwierdziła że jak mówi Wałęsa technika idzie do przodu... ale na kolki do tej pory lekarstwa nie ma, potem okazało się że dziecko nie toleruje laktozy ale i u kotarskiej nawet w zastępstwie skoczyńskiej na każdej wizycie dowód ubez. (zapisywała datę okazania) teraz nie ma tego wymogu ale....
Ile ludzi tyle opinii.
Ja "korzystam" z usług dr Kotarskiej od bagatela 20 lat i nigdy mnie nie zawiodła ,dlatego polecam ją każdemu.
Pozdrawiam.

Inne tematy z forum Chełm

Galeria Chełm (3 odpowiedzi)

Czy to potwierdzone że galeria Chełm działa tylko do 31.12?

Kurczak z rożna - gdzie w okolicach Ujeściska? (8 odpowiedzi)

Czy jest gdzieś w okolicach (tak do kilku km) ulicy Płockiej jakiś punkt gdzie można kupić...

do góry