Widok
Założyli mi blokade na ul. śląskiej bo przywiozłem inwalide!
Ta formacja to poprostu żenada! Założyli mi blokade bo postawiłem auto na zakazie zatrzymywania sie (na chodniku!) wioząc inwalide! Zdążyłem tylko wejść na góre i zejść na dół a już ich nie było! Nie pomogły żadne tłumaczenia! Wampir wypisał mi stówke (pomimo iz odmówiłem przyjecia mandatu) kazał podpisać tłumacząc ze w ciągu 7 dni moge odwołać sie w głównej siedzibie! Na drugi dzień podjechałem do Straży miejskiej i okazało sie ze moge odwołać sie jedynie w sądzie i to w ciągu 7 dni! Wampir ze SM poprostu oszukał mnie! Napisałem na miejscu pismo wyjaśniające ale sepleniący pan z bardzo ubogim uzębieniem wydukał ze nie moze mi wydać potwierdzenia bo nie mają ksera!!!! Nie interesowało ich ze wiozłem inwalide jak i to ze stając na chodniku znak ten nie obowiązuje! W załączniku zostawiłem im mandat który szczerbaty wybiegł zeby mi wręczyć ale niestety nie zdążył!
Mandat oddałem więc niech sie martwią co z nim dalej bo ja nie zamierzam go zapłacić! Zwłaszcza ze wystawiający go SM oszukał mnie każąc sie podpisać!
Żałosna formacja żerująca na pieniądzach uczciwych ludzi! Niech zajmą sie pilnowaniem porządku a nie wypisywaniem mandatów na siłe!
Bo chyba nie o to chodzi!
Mandat oddałem więc niech sie martwią co z nim dalej bo ja nie zamierzam go zapłacić! Zwłaszcza ze wystawiający go SM oszukał mnie każąc sie podpisać!
Żałosna formacja żerująca na pieniądzach uczciwych ludzi! Niech zajmą sie pilnowaniem porządku a nie wypisywaniem mandatów na siłe!
Bo chyba nie o to chodzi!