Widok

Żałuję, że tu trafiłam

Pierwszy rok za sobą i cóż mogę powiedzieć?
Jest to zespół szkół, więc wiadomości, że musi być duża przestrzeń jednak żeby znaleźć się u pielęgniarki trzeba zejść do korytarza, wejść na parter, a potem na kolejne piętro wyżej (szczególnie fajnie jest, gdy ktoś ma zaraz zasłabnąć). Aby posiedzieć na przerwie w pięknej bibliotece, trzeba zmarnować pół przerwy na dojście tam. Poza tym w dolnych salach, gdzie zazwyczaj są języki jest ciemno i lodowato, jesienią i zimą uczniowie chodzą w kartkach! W jednej z sal jest taki zaduch, że nawet przy otwartych drzwiach można zwariować.
Poziom nauczania... Polski jest dosyć specyficzny i nie każdemu odpowiada(w sumie nic dziwnego, skoro próg w tej szkole to 90)i większość sobie na radzi, historia z p. Rutkowskim jest na w miarę wysokim poziomie ang z panią Beatą również. Natomiast większość innych przedmiotów to totalne dno...
Pielęgniarka w szkole jest nie miła, wręcz kipi złością, gdy ktoś do niej przychodzi i do tego potrafi uczniowi narobić problemów.
Nauczyciele się notorycznie spóźniają i nie uczą. Na matematyce nie jest nic tłumaczone. Są po prostu pisane zadania i mamy je przepisywać.
Poziom towarzystwa jak na poziome zawodówki..
Moja ocena
poziom nauczania: 3

wyposażenie: 1

zajęcia dodatkowe: 1

bezpieczeństwo: 2

ocena ogólna: 2

1.8

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2
przepraszam za błędy, to przez autokorektę. ;D
* kurtkach, zamiast kartkach
* wiadomo, zamiast wiadomości
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
To jest właśnie robienie problemów z niczego, jeśli uczeń będzie chciał się uczyć to się nauczy wszędzie. Widzę, że tutaj nawet problem stawia trochę ruchy pomiędzy gabinetami. Jak dla mnie to same pozytywy oraz sposób na otyłość.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 4
W tej szkole na ma anglistki o imieniu Beata... cos tu nie gra koleś... może Ci sie szkoly pomyliły???
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
Nie podzielam tej opinii. :) Szkoła bardzo dobrze uczy.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
Jak można się skarżyć na wielkość szkoły?!? Czy ktokolwiek ma na to wpływ? Nie ma co krytykować tego, czego nie da się zmienić!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
do góry