Widok
To pewnie alergia.Moje dziecko często miało katar i kaszel.lekarze przepisywali syropki,krople do nosa itp.Wkoncu poszliśmy do alergologa. Przepisał syrop na alergie i od czasu do czasu nasonex.Pomoglo.Czasami inhalujemy się ectodose,też pomaga.Prosze zbadać dziecko pod kątem alergii jeżeli często zapada na choroby dróg oddechowych bądź długo utrzymuje się taki objaw.
2017-09-12 14:14:03
Mam porównanie po poprzednim inhalatorze i ten PRO co teraz używamy działa szybciej, nie czeka się długo na podanie pełnej porcji leku.2016-11-01 13:44:11
Podobno od fizjologicznej lepsza jest sól hipertoniczna.KATAR i zapchany nos to nasza "ulubiona" choroba.
Jak nos jest zapchany to super sie sprawdza sinupret (sinulan itp.) który rozrzedza to, co zalega.
Jak już nos jest odetkany to katar wyganiamy płukaniem nosa (np.Fixsin), ale to od 4rż.
Proszę spróbować inhalacji Nebutac 6 (sól 6% bez recepty) 3 razy dziennie i podać Sinuprtet 25 kropli 3 razy dziennie przez 1-2 tyg. U moich dzieci zawsze w ten sposób rozdzedzam gęstą wydzielinę, która po 1 dniu sama wypływa z nosa. W ten sposób wyleczyłam u syna zapalenie zatok z 40 stopnią gorączką, i stosuję zawsze przy każdym gęstym katarze.