Widok
Zwiastun wprowadza w błąd?
Słuchajcie byłem wczoraj na 3d w Krewetce i owszem bardzo fajny film ale wyszedłem z kina z uczuciem wydymania. Oglądamy sobie zwiastun, lecimy do kina a tam brakuje kilku fajnych scen, które wypełniły zwiastun w sporej części. O co biega? Nie było scen kiedy koleś walczy z obezwładniającymi go włosami (m.in. jak sam się wali piąchą w twarz), nie było jak spada na krześle z wieży, jak zostaje "przywalony" włosami u podnóża wieży. Czy wersja 3d po prostu nie zawiera tych scen czy Krewetka poleciała w kulki i przycięła sobie wersję?
Zgadzam się
Tak masz rację byłam na tym filmie i polecam świetny nowoczesna historia znanej nam bardzo dobrze Raszpunki, ale to co było w zwiastunie dziwne i dla mnie nie zrozumiałe nie pojawiło się to w filmie. To jakiś żart to były najśmieszniejsze sceny i oczywiście po kinie wyszłam wściekła, ponieważ nie było świetnego tekstu zaraz strzele focha. Po prostu to schrzanili więc ocena 2,5/5 Tak nie powinno byc, zwiastun powinien pokazywać i zachęcić filmem a nie wprowadzać w błąd.
długo nie było w kinie tak świetnej bajki:-))
flm oglądaliśmy z naszymi dzieciakami (4 i 7), które wyszły z kina w doskonałym nastroju. A i nam się on udzielił, bo to naprawdę dobrze zrobiona, z mnóstwem oryginalnego humoru w tle, świetnie opowiedziana historia. Poza zabawnymi sytuacjami, bajka ta przekazanuje również wiele cennych wartości, a to nie takie czeste w dzisiejszych produkcjach. Doskonale się go ogląda, ma ładną oprawę muzyczną a Pan Maciej Stuhr, no cóż - klasa sama w sobie! POLECAM RODZICOM TĄ DOSKONAŁĄ ROZRYWKĘ.
warto
Nie chciałbym przechwalić, ale uważam ten film za najlepszy tegoroczny w swoim gatunku. Oglądałem w tym roku "jak wytresować smoka", "księżniczka i żaba" i "toy story 3" i uważam "Zaplatanych" za najlepszy z obejrzanych.
Niby banalna historia, ale jak dla mnie jest w niej pewien rodzaj świeżości, to takie lepsze wydanie książki którą kiedyś się już czytało, jednak pod wpływem świeżego, lepszego druku, zapachu i dobrej oprawy, chcesz mieć to wydanie dla siebie i poznać historie od nowa.
Niby banalna historia, ale jak dla mnie jest w niej pewien rodzaj świeżości, to takie lepsze wydanie książki którą kiedyś się już czytało, jednak pod wpływem świeżego, lepszego druku, zapachu i dobrej oprawy, chcesz mieć to wydanie dla siebie i poznać historie od nowa.
fajna bajka dla dzieci i rodziców. polecam !!!!!!!!!!!!!!!!!!! (zaplątani)
film bardzo mi sie podobał, chociasz mam 28 lat naprawde był smieszny i wesoły, mój 6 letni syn powiedział mi że to był najlepsza bajka na jakiej byl w kinie. dlatego plecam ten film wam, bo był wesoły i śmieszny!!!!!!!!!!!!!!!!
fajne w zwiastunie jest to jak jaszczurka no ta ropucha co ona ją miała włożyla mu język do ucha aż się przestraszyłam i zaczełam się śmiać i to jak ta królewna zaczeła się kręcić a on taki jakiś no po porostu miał dziwną mine a ona krzyczy jjjjjjjjjjjuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuupppppppppppppppppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ale mi fajnie no troche zal ale ja takie żeczy lubię