Widok
Witaj ...SAM...Pytasz , czy płeć nie gra roli...No pewnie, że nie ...Wystarczy też ,że masz poczucie humoru i oczy otwarte na Świat...Może i Zielona do nas dołączy ? Co prawda na rower za wcześnie ale spacerki zimą ...Dlaczego nie?...Po drodze mamy " Grubą Rybę " i gorącą kawę...A jak przyjdzie wiosna , lato ... będziemy już wiedzieć na kogo można liczyć...Prawda ?
Hej Sam...dawno nie byłam na forum ,ale jak czytam wszystkie odpowiedzi...to nic zachęcającego.Z tego wynika ,że wiosną czy latem będę jeżdzić rowerem samiutka jak palec.. Jakoś przeżyję ...Ale odpowiadam wszystkim zadowolonym- nie szukam męża . Myślę ,że po drodze , gdzieś tam , spotkam się z Tobą SAM...Jak to mówią " co ma wisieć - nie utonie...a kawę czy lody - też można skonsumować samotnie...Po drugie , zapewne na trasie spotkam niejedną samotną i niejednego samotnego rowerzystę....A Twój wiek Sam..oj piękny wiek ... Dla mnie też...
Witaj SAM i inni mili sympatycy jazdy rowerem ! Dziś ponownie weszłam na forum i niemiłe zaskoczenie. Jakaś ANNA podszywa się pode mnie ...Ja ogłaszałam się jako Anna Anna i to jest nadal aktualne ...do pewnego stopnia. Niestety wyprowadziłam się z okolic Przymorza ale jak tylko poukładam sobie swoje życie , będę korzystać z uroków jazdy rowerem i wspólnej degustacji kawy.Jeśli Ciebie SAM zawiodłam i innych sympatycznych kolegów...PRZEPRASZAM. Pozdrawiam z uśmiechem w ten miły , choć chłodny dzień.... Ta sama Anna Anna