Widok

Zaproszę dziewczynę na sylwestra

Jeżeli jesteś singielką i nie masz planów na sylwestra to proponuję abyś go spędziła ze mną. Proponuję sylwestra w Filharmonii Bałtyckiej - koncert oraz bal po koncercie. Mam 28 lat i 187 cm wzrostu.

mobileMaciekP@gmail.com
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0
debilu ogłaszasz się na ogłoszeniach trójmiasto i jeszcze tu. Podajesz te same wymiary wzrostu. Nie masz inteligencji a chcesz ją uzyskać i zaimponować zapraszając do teatru. Brzydzę się Tobą.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 7
Niestety, tu jest więcej tego typu debili. Te ogłoszenia są nic nie warte. Te same osoby krążą po róznych portalach. Dużo nieudaczników, bezrobotnych, żonatych, którzy szukają wrażeń.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
Nie wiem dlaczego uważacie, że mój post nie jest szczery lub to jakiś żart. Zapewniam że tak nie jest.
- nigdzie poza tym forum się nie ogłaszałem.
- nie było moim zamierzeniem imponować. Po prostu uważam, że to dobry pomysł na spędzenie sylwestra.
- filharmonia to coś innego niż teatr :-)
- wypraszam sobie te inwektywy.
- jeżeli jest to niejasne, nie wynika z pierwszego posta, to piszę: bilety dla Ciebie oczywiście ja funduję. Było to dla mnie takie oczywiste, że zapomniałem napisać.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0
bardzo nieładnie wyzywać kogoś od debili,każdy ma prawo umieszczać ogłoszenia jakie chce, nikogo nie wolno obrażać w ten sposób,chyba ,że ma się rzeczywiście jakiś powód,ale lepiej nie na forum! Pozdrawiam :)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
Jeszcze nikt nie zdecydował się ze mną pójść, ponawiam zaproszenie.
Sylwester uważam jest w filharmonii bardzo fajny, najpierw trochę świetnej muzyki, później okazja do tańca na dużej sali oraz profesjonalny poczęstunek z restauracji.
Uspokajam: suknia balowa NIE JEST obowiązkowa :-)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
do góry