Widok
Zaproszę dziewczynę na wesele 23 czerwca.
Zaproszę dziewczynę na wesele 23 czerwca.
Witam. Poszukuję partnerki na wesele przyjaciela, które odbędzie się 23 czerwca. Mieszkam w Gdańsku, mam 25 lat i jestem facetem zadbanym, kulturalnym i eleganckim. Poza tym dobrze tańczę i można porozmawiać ze mną na każdy temat. Pani, która wybierze się ze mną na imprezę powinna spełniać kilka kryteriów:
- musi to być kobieta bardzo zadbana, elegancka i z klasą
- musi umieć się zachować, odnaleźć się w towarzystwie, kontaktowa, wesoła i komunikatywna
- musi tam pójść tylko dla mnie i ja mam być dla niej najważniejszym towarzyszem i partnerem, czuć się przy niej swobodnie
- powinna dobrze tańczyć
Proszę o wiadomość ze zdjęciem zainteresowane Panie, na maila wesele888@wp.pl
Szukam osoby pięknej, z którą będę się świetnie bawił i która zrobi na gościach piorunujące wrażenie. Jeśli uważasz, że spełniasz moje kryteria i chcesz się dobrze zabawić, poznać parę nowych osób, napisz. Pozdrawiam R
Witam. Poszukuję partnerki na wesele przyjaciela, które odbędzie się 23 czerwca. Mieszkam w Gdańsku, mam 25 lat i jestem facetem zadbanym, kulturalnym i eleganckim. Poza tym dobrze tańczę i można porozmawiać ze mną na każdy temat. Pani, która wybierze się ze mną na imprezę powinna spełniać kilka kryteriów:
- musi to być kobieta bardzo zadbana, elegancka i z klasą
- musi umieć się zachować, odnaleźć się w towarzystwie, kontaktowa, wesoła i komunikatywna
- musi tam pójść tylko dla mnie i ja mam być dla niej najważniejszym towarzyszem i partnerem, czuć się przy niej swobodnie
- powinna dobrze tańczyć
Proszę o wiadomość ze zdjęciem zainteresowane Panie, na maila wesele888@wp.pl
Szukam osoby pięknej, z którą będę się świetnie bawił i która zrobi na gościach piorunujące wrażenie. Jeśli uważasz, że spełniasz moje kryteria i chcesz się dobrze zabawić, poznać parę nowych osób, napisz. Pozdrawiam R
idiota i pustak
jak szukasz pani do towarzystwa to chyba działy pomyliłeś!!!!! rozumiem, ze mozna nie mieć z kim iść i szukać w ten sposób towarzystwa, ale co to ma znaczyć - musi tam pójść tylko dla mnie i ja mam być dla niej najważniejszym towarzyszem i partnerem, czuć się przy niej swobodnie. Chłopie zapłać taniej szmacie to bedzie za tobą biegała jak suka i na nikogo innego nie spojrzy, wogóle kultury to ty nie masz za grosz bo bys takiego ogłoiszenia nie napisał