Widok

Zaproszę dziewczynę na wesele 23 czerwca.

Społeczność Temat dostępny też na forum:
Zaproszę dziewczynę na wesele 23 czerwca.
Witam. Poszukuję partnerki na wesele przyjaciela, które odbędzie się 23 czerwca. Mieszkam w Gdańsku, mam 25 lat i jestem facetem zadbanym, kulturalnym i eleganckim. Poza tym dobrze tańczę i można porozmawiać ze mną na każdy temat. Pani, która wybierze się ze mną na imprezę powinna spełniać kilka kryteriów:
- musi to być kobieta bardzo zadbana, elegancka i z klasą
- musi umieć się zachować, odnaleźć się w towarzystwie, kontaktowa, wesoła i komunikatywna
- musi tam pójść tylko dla mnie i ja mam być dla niej najważniejszym towarzyszem i partnerem, czuć się przy niej swobodnie
- powinna dobrze tańczyć
Proszę o wiadomość ze zdjęciem zainteresowane Panie, na maila wesele888@wp.pl
Szukam osoby pięknej, z którą będę się świetnie bawił i która zrobi na gościach piorunujące wrażenie. Jeśli uważasz, że spełniasz moje kryteria i chcesz się dobrze zabawić, poznać parę nowych osób, napisz. Pozdrawiam R
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 7

idiota i pustak

jak szukasz pani do towarzystwa to chyba działy pomyliłeś!!!!! rozumiem, ze mozna nie mieć z kim iść i szukać w ten sposób towarzystwa, ale co to ma znaczyć - musi tam pójść tylko dla mnie i ja mam być dla niej najważniejszym towarzyszem i partnerem, czuć się przy niej swobodnie. Chłopie zapłać taniej szmacie to bedzie za tobą biegała jak suka i na nikogo innego nie spojrzy, wogóle kultury to ty nie masz za grosz bo bys takiego ogłoiszenia nie napisał
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 4
Żenua.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

debilu z klasą zamów sobie dziwkę z klasą i dobrze jej zapłać bo normalnej,pięknej dziewczyny z klasą wpatrzonej w ciebie tu nie znajdziesz
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

dusigrosz ;)

Cóż, chłopak chciał oszczędzić na pieniądzach...

Żeby móc mieć takie wymagania, to trzeba sobie najpierw na to zapracować!

Chyba naprawdę coś Ci się pomyliło !!!
Zrozumcie, że język może ukryć prawdę, ale oczy - nigdy!

popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

a ja bym chetnie poszła na takie wesele :)

Ale niestety nie spełniam oczekiwań :P Kurcze ;P musze nad soba popracować :P
Nie wiem, czy potrafiłabym też za takim kolesiem biegać na weselu :P
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
juz widze te tłumy ...
To ty robisz chyba kasting na jakąś Miss
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
NO i jak znalazłeś już tą sucz marzenie hehhe bo jestem ciekawa czy jest lepsza odemnie hehehee:)
do góry