Widok

Zaproszenie na sylwestra, dla pań.

Zaproszenie na sylwestra, dla pań.

Dwóch dżentelmenów zaprosi dwie czarujące panie na imprezę sylwestrową.

Jesteśmy kuzynami. Jeden z nas, piszący te słowa, mieszka w Gdyni, drugi w Brukseli.
Okazało się, że obaj mieliśmy zamiar zrobić sobie w tym roku przerwę w obchodzeniu sylwestrów. I udawaliśmy, że nam się taki plan podoba.
Po naradzie postanowiliśmy jednak spędzić tę noc na szampańskiej zabawie w Trójmieście.

Posiadamy rezerwację dla czterech osób do gdyńskiego klubu Pokład/Tawerna.

Mamy 37 i 33 lata, ale z powodzeniem udajemy, że mniej.

Serdecznie zapraszamy.

Szukamy pań w wieku podobnym do naszego, młodszy również nie jest przeszkodą.
Ja się lepiej od razu przyznam, że mam słabość do kobiet bez nadwagi (bez urazy, bardzo proszę - to taka moja słabostka), a kuzyn nie ma żadnych większych wymagań. Zapytany, odpowiedział tylko, że „ładna, rozumna i rozmowna ;-) ”. (Nieprzeciętna koncentracja na przymiotach umysłu, nieprawdaż ? ).

Na serio, to obiecujemy, że przy odrobinie współpracy, będzie miło i szalenie sylwestrowo.
Kuzyn zjawia się w Gdyni tuż po świętach, więc będzie jeszcze czas żeby gdzieś razem wyskoczyć i trochę się poznać. Ja jestem do dyspozycji na co dzień.
Jeśli nie masz jeszcze planów albo nasz jest lepszy, odezwij się – na pewno odpowiemy, wyślemy dodatkowe informacje i zdjęcia.

Pozdrawiamy,
BluesBrothers
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Czy na tym forum nie ma możliwości edycji własnych wpisów?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nie ma.
Witam.Po tym jakże krótkim ale interesującym wsępie do zapoznania się jestem zainteresowania takim zaproszeniem. Ja również chciałam odpoczać na sylwestra w ty roku . Ale jednak zdecydowalam (a raczej moja mlodsza kuzynka)mnie namowila ,zeby jednak pomyslec o wyjsciu.
Ja osobiście jestem wesołą i komunikatywną osobą.Lubiącą taniec i rozmowy w miłym towarzystwie o konkretnych i mniej konkretnych sprawach. Ja mam 36 lat choć niestety na to podobno nie wygląda i z tego powodu czasami wynikaja dziwne sytuacje. Ostatni zmienilam kolor włosów i długość, więc jedyne co jest pewne to to ,że mam zielone oczy. :) Niczego innego nie zmieniałam g;woli jasności. Pozdrawiam Violetta. moj nr mail to Violetta14@wp.pl
Cześć Viola,
Bardzo miło, że się odezwałaś. Jesteśmy już jednak w trakcie rozmów i wymiany maili i nie chciałbym zawracać głowy kilku osobom na raz. Życzę świetnego sylwestra i pozdrawiam.
W takim razie Zycze rOwniez udanego wieczoru.
do góry