Widok

Zarobki-Hotel Chiński-Sopot

Byłam na rozmowie o prace,i mało nie spadałam z krzesła......
propozycje 8 zł brutto za godzine. Poprostu szok!!!!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3
tzn dużo czy mało?
Ja bym nawet nie poszła na spotkanie ,gdyż ciągle poszukują "jelonek"
(jeleni -forma męska) Albo pokojówki ,lub pracownicy recepcji
BAJKOWO ,przebrania, zabawa i rozrywka dla dzieci i dorosłych.
Pilotów 3 ,Gdańsk-Zaspa , www.jolka-fasolka.pl
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3
Ja sie dałam nabrać i byłam na tzw. 'dniach próbnych' . Okazało się, że tydzień pracowałam za darmo. Na rozmowie obiecywali 160zł. Potem wyszło , że przy ponad 200 godzinach w grafiku XD. Jeszcze w okresie euro, kiedy pokoje i wszystkie usługi są prawie 4 razy
zy droższe. Plus pracuje tam taka parka na stałe, parka dosłownie, którzy o hotelarstwie nie mają bladego pojecia, po angielsku nie mówią, tyle że z kierowniczką są na 'ty'. Także nie można liczyć ani na zarobki ani na atmoswere.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
poprawka , 1600zł brutto. Jednego zera nie wpisałam ;b
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Kilka lat temu robili identyczne rzeczy.....dwa tygodnie próbne dla 2 dziewczyn i każda z nas w pracy co drugi dzień. Na koniec "zatrudnili swojego", jeśli w ogóle. Laska w recepcji udawała, że jest jej przykro :-( Pies ich trącał!
Co za bzdura..1600 NETTO. NA RĘKĘ.. i to ze wszystkimi składkami!
Brutto to by było jakieś 1200..
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
He, he. Może mają układ z kierowniczką i łączą przyjemne z pożytecznym (tzn. dostają klucz do jednego z pokoi ??).
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
To nie mało ponieważ nie jest to ciężka praca zależy jaki wiąże się z tym zakres obowiązków jeśli np rola polega na wydaniu kluczy oglądaniu tv i meldowanie gości to płaca jest ok jeśli jest dużo innych obowiązków to hotele zazwyczaj płacą 10 zł na godzinę -w polsce tak płacą w hotelarstwie lub gastronomi a jak wymaga ktoś więcej to w polsce nie dostanie więcej niż 10 zł na godzinę chyba ze zagranica
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dokładnie tak! Nie ma szaleństwa, ale stawka jest niezła. Faktem jest, że w środku sezonu zapiernicz niemożliwy, ale da radę! Pracowałam tam w zeszłym roku i było spoko. Nie wiem co za bzdury są wypisywane o 8 zł brutto.. jak już to netto i wychodziło prawie 9 w zależności od miesiąca! Przed szkoleniem byłam uprzedzona, że może potrwać 3-4 dni, w dodatku było tego po kilka godzin, niecałe zmiany. Jeśli ktoś pisze, że pracował tam tydzień za frajer, w życiu nie uwierzę...
Wspominam bardzo miło, super ludzie i atmosfera, ale wiadomo, jak się pracować nie chciało to źle każdemu..
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4
Kingsajz, jeśli faktycznie tam było dobrze, to czemu tam już nie pracujesz ?? (bez złośliwości).
Dlatego, że w październiku kontynuowałam studia i nie mogłam już pracować. Oni uczciwie uprzedzili, że robota tylko na sezon ( co niektórzy nie są łaskawi o tym poinformować ) a mi to pasowało, tyle..
To żaden hotel, tylko masaże erotyczne, jak można u kogoś pracować za 8zł brutto, gdzie pokój sam kosztuje 450 zł / doba, do masaży trzeba dopłacać.
To jest stawka netto, czyli na rękę..
Kingsajz: Nie odpisuj takim jak erohotel, bo oni chyba zamienili pewną część ciała z mózgiem (o ile go mają).
co się rządzisz tutaj?!
Janeczek: Racja..
Bo ~Janeczek zawsze musi mieć ostatnie słowo:)
obecnie 8,5 netto pokojowa, mila atmosfera w pracy, albo sie cos w hotelu zmienilo albo byliscie w innym hotelu

Inne tematy z forum Praca

PRCiP (45 odpowiedzi)

witam pracował ktoś? cieżko sie dostać? Jak zarobki?

Rgis inwentaryzcje - opinie (10 odpowiedzi)

Jak w tytule - czy ktoś pracował dla firmy Rgis, jakieś opinie?

Praca K2 Dystrybucje (33 odpowiedzi)

Czy ktoś wie co to jest warto tam iść na rozmowę ?

do góry