Widok
Ja sie dałam nabrać i byłam na tzw. 'dniach próbnych' . Okazało się, że tydzień pracowałam za darmo. Na rozmowie obiecywali 160zł. Potem wyszło , że przy ponad 200 godzinach w grafiku XD. Jeszcze w okresie euro, kiedy pokoje i wszystkie usługi są prawie 4 razy
zy droższe. Plus pracuje tam taka parka na stałe, parka dosłownie, którzy o hotelarstwie nie mają bladego pojecia, po angielsku nie mówią, tyle że z kierowniczką są na 'ty'. Także nie można liczyć ani na zarobki ani na atmoswere.
zy droższe. Plus pracuje tam taka parka na stałe, parka dosłownie, którzy o hotelarstwie nie mają bladego pojecia, po angielsku nie mówią, tyle że z kierowniczką są na 'ty'. Także nie można liczyć ani na zarobki ani na atmoswere.
To nie mało ponieważ nie jest to ciężka praca zależy jaki wiąże się z tym zakres obowiązków jeśli np rola polega na wydaniu kluczy oglądaniu tv i meldowanie gości to płaca jest ok jeśli jest dużo innych obowiązków to hotele zazwyczaj płacą 10 zł na godzinę -w polsce tak płacą w hotelarstwie lub gastronomi a jak wymaga ktoś więcej to w polsce nie dostanie więcej niż 10 zł na godzinę chyba ze zagranica
Dokładnie tak! Nie ma szaleństwa, ale stawka jest niezła. Faktem jest, że w środku sezonu zapiernicz niemożliwy, ale da radę! Pracowałam tam w zeszłym roku i było spoko. Nie wiem co za bzdury są wypisywane o 8 zł brutto.. jak już to netto i wychodziło prawie 9 w zależności od miesiąca! Przed szkoleniem byłam uprzedzona, że może potrwać 3-4 dni, w dodatku było tego po kilka godzin, niecałe zmiany. Jeśli ktoś pisze, że pracował tam tydzień za frajer, w życiu nie uwierzę...
Wspominam bardzo miło, super ludzie i atmosfera, ale wiadomo, jak się pracować nie chciało to źle każdemu..
Wspominam bardzo miło, super ludzie i atmosfera, ale wiadomo, jak się pracować nie chciało to źle każdemu..