Widok

Zarobki-Hotel Chiński-Sopot

Byłam na rozmowie o prace,i mało nie spadałam z krzesła......
propozycje 8 zł brutto za godzine. Poprostu szok!!!!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3
tzn dużo czy mało?
Ja bym nawet nie poszła na spotkanie ,gdyż ciągle poszukują "jelonek"
(jeleni -forma męska) Albo pokojówki ,lub pracownicy recepcji
BAJKOWO ,przebrania, zabawa i rozrywka dla dzieci i dorosłych.
Pilotów 3 ,Gdańsk-Zaspa , www.jolka-fasolka.pl
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3
Ja sie dałam nabrać i byłam na tzw. 'dniach próbnych' . Okazało się, że tydzień pracowałam za darmo. Na rozmowie obiecywali 160zł. Potem wyszło , że przy ponad 200 godzinach w grafiku XD. Jeszcze w okresie euro, kiedy pokoje i wszystkie usługi są prawie 4 razy
zy droższe. Plus pracuje tam taka parka na stałe, parka dosłownie, którzy o hotelarstwie nie mają bladego pojecia, po angielsku nie mówią, tyle że z kierowniczką są na 'ty'. Także nie można liczyć ani na zarobki ani na atmoswere.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
poprawka , 1600zł brutto. Jednego zera nie wpisałam ;b
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Kilka lat temu robili identyczne rzeczy.....dwa tygodnie próbne dla 2 dziewczyn i każda z nas w pracy co drugi dzień. Na koniec "zatrudnili swojego", jeśli w ogóle. Laska w recepcji udawała, że jest jej przykro :-( Pies ich trącał!
Co za bzdura..1600 NETTO. NA RĘKĘ.. i to ze wszystkimi składkami!
Brutto to by było jakieś 1200..
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
He, he. Może mają układ z kierowniczką i łączą przyjemne z pożytecznym (tzn. dostają klucz do jednego z pokoi ??).
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
To nie mało ponieważ nie jest to ciężka praca zależy jaki wiąże się z tym zakres obowiązków jeśli np rola polega na wydaniu kluczy oglądaniu tv i meldowanie gości to płaca jest ok jeśli jest dużo innych obowiązków to hotele zazwyczaj płacą 10 zł na godzinę -w polsce tak płacą w hotelarstwie lub gastronomi a jak wymaga ktoś więcej to w polsce nie dostanie więcej niż 10 zł na godzinę chyba ze zagranica
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dokładnie tak! Nie ma szaleństwa, ale stawka jest niezła. Faktem jest, że w środku sezonu zapiernicz niemożliwy, ale da radę! Pracowałam tam w zeszłym roku i było spoko. Nie wiem co za bzdury są wypisywane o 8 zł brutto.. jak już to netto i wychodziło prawie 9 w zależności od miesiąca! Przed szkoleniem byłam uprzedzona, że może potrwać 3-4 dni, w dodatku było tego po kilka godzin, niecałe zmiany. Jeśli ktoś pisze, że pracował tam tydzień za frajer, w życiu nie uwierzę...
Wspominam bardzo miło, super ludzie i atmosfera, ale wiadomo, jak się pracować nie chciało to źle każdemu..
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4
Kingsajz, jeśli faktycznie tam było dobrze, to czemu tam już nie pracujesz ?? (bez złośliwości).
Dlatego, że w październiku kontynuowałam studia i nie mogłam już pracować. Oni uczciwie uprzedzili, że robota tylko na sezon ( co niektórzy nie są łaskawi o tym poinformować ) a mi to pasowało, tyle..
To żaden hotel, tylko masaże erotyczne, jak można u kogoś pracować za 8zł brutto, gdzie pokój sam kosztuje 450 zł / doba, do masaży trzeba dopłacać.
To jest stawka netto, czyli na rękę..
Kingsajz: Nie odpisuj takim jak erohotel, bo oni chyba zamienili pewną część ciała z mózgiem (o ile go mają).
co się rządzisz tutaj?!
Janeczek: Racja..
Bo ~Janeczek zawsze musi mieć ostatnie słowo:)
obecnie 8,5 netto pokojowa, mila atmosfera w pracy, albo sie cos w hotelu zmienilo albo byliscie w innym hotelu

Inne tematy z forum Praca

kurs szkolenie dla męża (4 odpowiedzi)

mój mąż chce podnieść kwalifikacje, zastanawiamy się nad szkoleniem na spawacza, bądz np...

Ile za sprzątanie? (56 odpowiedzi)

Wiem, że taki watek się pojawiał kilka razy, ale dość dawno. Chciałbym wiedzieć, ile zapłacić za...

Własna gastronomia - czy się kalkuluje? (59 odpowiedzi)

Mam pytanie, głównie do mieszkańców Gdyni: jakie jest Wasze zdanie nt. poprowadzenia własnej...

do góry