Widok

Zarobki McDonald lub KFC

Jakie są tam zarobki i atmosfera? Pracował tam ktoś? W necie są informacje ale sprzed 2 lat więc wolę nowości. Nie mogę znalezć pracy od paru miesięcy i już nie widzę dla siebie innego wyjścia by na początek jakiś grosz był. Jestem osobą nieuczącą się więc w takim typu restauracji mógłbym pracować na cały etat. Jak to tam wygląda? Proszę o jakieś info.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Praca jak w każdej innej gastronomii - zwykle zaczyna się na mopie i kuchnii. Potem jest rotacja, czasem kuchnia, czasem kasa, czasem sprzątanie. Wynagrodzenie minimalne, ale za to w miarę jasno określone zasady awansu/podwyżki (określone stażem i wynikami).

Praca zmianowa, stosownie do typu restauracji (w galerii do 22, w Mcdrive do rana).

Najlepiej weź CV i zanieś kierownikowi w Macu.
Ogólnie o warunkach pracy możesz poczytać na ich stronie.

Są jednak plusy: umowa o prace (czasowa), przestrzeganie prawa pracy(bo korporacje boją się negatynego PR), pensja punktualnie na koncie.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Moja znajoma pracowala w styczniu w kfc zarobki 6 zł/h
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Praca

Życie za granicą to też nie bajka... (48 odpowiedzi)

Obserwowałam to forum jeszcze w momencie, kiedy byłam w Polsce i tak jak większość z Was...

Własny biznes - jak się reklamować? (181 odpowiedzi)

Jak reklamować swój biznes w sieci? Bez obecności firmy w Internecie ciężko będzie zdobyć...

Agencja pracy ? warto ? OPINIE (15 odpowiedzi)

Warto korzystac czy lipa ? zbior cv i tyle ? jakie dosw. ?

do góry