Widok

Żarówki 100W

Witam

Czy ktoś podpowie gdzie w Gdańsku można dostać tradycyjne żarówki 100W zakazane przez UE ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
hmmm... coś mi się wydaje, że dziadek miał takie w piwnicy na półce. zbadam temat, jak jeszcze leżą to dam znać za jakiś tydzień, jeśli działające używki Cię interesują.
Jasne.
Obiło mi się o uszy, że w sprzedaży są nadal "setki" ale jako żarówki techniczne... czy coś w tym rodzaju. Na opakowaniu chyba jest napisane, że nie są przeznaczone do oświetlenia pomieszczeń. Może ktoś wie gdzie je kupić ??? Potrzebne mi są do pracy, światło z jarzeniówek i innych eko-żarówek nie nadaje się.
obiecanki cacanki :-)

żartuje, coś mam:

3x100 z czego jedna w "grzybkowym" kształcie
2x150
1x200
1x coś taka wielka, że jeszcze takiej nie widziałam ("grzybek" ze sreberkiem)

kabelek do tel mój małż zabrał do warsztatu, a ja mam lenia, wiec jak dasz mi swój nr to Ci mogę m&m'sa wysłać :-)

jak pasuje to zapraszam do Chwaszcza
to ja tu w kurzu, wśród pająków jakiś grzebię, a tu cisza! agrrr

:-)
ja Tobie kibicuję! ;)
Wczoraj byłam na zakupach w Zatoce w NPorcie i tam, na półeczce, leżą sobie wspomniane żarówki i czekają na klientów :)
Wiele kobiet marzy o rycerzu w lśniącej zbroi. Ale większość musi zadowolić się giermkiem
w dziurawych skarpetkach.

Inne tematy z forum Inne

Pomysły na prezenty (54 odpowiedzi)

Jakie macie pomysły na prezenty tylko nie jakieś oklepane bo chcę się wyróżnić. Cos takiego...

Rola bitcoina na rynku krypto (3 odpowiedzi)

Cześć! Chciałbym lepiej zrozumieć rolę bitcoina na współczesnym rynku kryptowalut, ponieważ...

Upadłość Konsumencka proszę o namiary (27 odpowiedzi)

Bardzo Was proszę o podanie namiarów na prawnika/prawników którzy dobrze znają temat związany z...

do góry