Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Zdecydowanie polecam!!!! wątek zamknięty Pełen profesjonalizm ,oferta ,obsługa i jakość usług na najwyższym poziomie....
~Anna
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 16 kwietnia 2019

Polecam wątek zamknięty Zmieniliśmy parę lat temu zarządca na firmę ZN K&K. Wyprowadził Wspólnotę z...
~Elwira
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 13 kwietnia 2019

Polecam! wątek zamknięty Dobry Zarządca! Sprawdzony od lat!
~Jarek
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 13 kwietnia 2019

Bardzo Polecam wątek zamknięty Profesjonalna i miła obsługa, rzetelne sprawozdania finansowe, szybkie...
~Elżbieta
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 9 kwietnia 2019

Kpina & Katastrofa wątek zamknięty Firma calkowicie olewa sprawy zglaszane Brak kompetencji Mamy juz calkowicie...
~Zbyniu
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 22 grudnia 2018

Zarządca godny polecenia! wątek zamknięty Jestem po zebraniu. Wszystko czytelne. Polecam.
~Jerzy
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 21 lutego 2017

Polecam wątek zamknięty Kilkukrotnie zmienialiśmy Zarządcę i w końcu mamy profesjonalną obsługę....
~Barbara
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 20 lutego 2017

Prawidłowe rozliczenie wątek zamknięty Jestem już po kolejnym zebraniu swojej Wspólnoty i jestem bardzo zadowolony....
~Roman
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 8 lutego 2017

Polecam! wątek zamknięty Lata doświadczeń! Wybraliśmy te firmę po złych doświadczeniach z...
~Krystyna
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 2 lutego 2017

Gdańsk wątek zamknięty 1. Lekceważenie właścicieli nie zakumplowanych z zarządem wspólnoty...
~emeryt
1

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 8 lipca 2016

Firma jak z Alternatywy 4 wątek zamknięty Zero znajomości przepisów. Człowiek czuje się, jak przeniesiony w czasie w...
~Tomek
2

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 25 lutego 2016

Godne polecenia wątek zamknięty Zarządca godny polecenia. Nasza Wspólnota mieszkaniowa kilkukrotnie trafiała...
~Arek
1

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 27 września 2014

Dobry zarządca wątek zamknięty Moje osiedle na Oruni do końca 2011 r. zarządzane przez SM...
~Jacek
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 4 grudnia 2013

Polecam - administrator z dużą wiedzą!!! wątek zamknięty Jestem właścicielem mieszkania na dużym osiedlu. Od kilku lat zarządza nami...
~Zadowolony-zarząd
-

dodano: 3 grudnia 2013

Polecam wątek zamknięty Firma K&K Przejęła zarządzanie naszą nieruchomością. Sympatyczne Panie...
~Marchewka
-

dodano: 3 grudnia 2013

TRAGEDIA wątek zamknięty zarządca w ogóle nie interesuje się osiedle! pojawia się tylko jak są...
~wsciekla na KK
1

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 20 lipca 2013

więc... wątek zamknięty K&K zarządzają naszym osiedlem, bo tak wybral developer. Myślimy nad zmianą...
~zetka
1

dodano: 11 grudnia 2012

Bardzo polecam wątek zamknięty K&K przejęło sprawy naszej wspólnoty po innym zarządcy. Porównując ich pracę...
~Natalia
-

dodano: 28 marca 2013

Katarzyna - opinia wątek zamknięty POLECAM! Wszystkie problemy rozwiązywane na bieżąco. Dobry kontakt!
~Katarzyna
-

dodano: 29 stycznia 2013

Polecam wątek zamknięty Również mieszkam na osiedlu gdzie ludzie mają zadłużenia . Dopiero od kiedy...
~Paweł
-

dodano: 24 października 2012

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
32

26

wątków

do góry