Widok

Zaśmiecony las na Majora z Bojana

Nie mieszkam tam, po prostu czasami przejeżdżam rowerem i nie mogę się nadziwić, że nie przeszkadza to okolicznym mieszkańcom. Las między nową tzw. salą bankietową a pięknymi willami z efektownymi płotami, zza których pewnie nie widać tego syfu, to zbiorowisko śmieci wszelkiego możliwego rodzaju. Czy to taki problem przejść się z workiem i wyzbierać to wszystko. Mieszkam na innym osiedlu i u nas sami zbieramy śmieci i nie robimy z tego problemu.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jak ma pani z tym problem to prosze sama wziąść worek i pozbierac takze na tym osiedlu
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Tak to już jest ,że nikt dalej swojej posesji nosa nie wystawi.Spotkałam się nawet z tym,ze psiaki wypuszczają żeby zrobiły co trzeba za płotem jaśnie państwa.I nikt tego nie sprząta.Ludzie eleganccy z przepięknych domów a kultury mniej niż u przeciętnego Bojańskiego chłopa w filcakach.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
odwal sie od chlopów filcaku
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
chłop bojański więcej kultury ma od jakiegoś JełoPa
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1
To nie jest metoda na śmiecących, jak zrobią to sami to następnym razem pomyślą zanim coś na ziemię rzucą. A Pan/ni broni śmiecących ?
Dlaczego?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Piszemy wziąć a nie wziąść !!!!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Po wielu latach las zostal posprzatany. BRAWO!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Bojano

Kanalizacja (6 odpowiedzi)

Czy to nie dziwne że Aleja Brzozowa bardzo szybko doczekała się kanalizacji natomiast mieszkańcy...

Koinonia Jan Chrzciciel Bojano wspólnota destruktywna czy.........No właśnie co? (704 odpowiedzi)

Przez roku czasu wraz z żoną uczęszczałem do domu modlitwy wspólnoty Koinonia Jan Chrzciciel z...

Pizzeria w Bojanie (6 odpowiedzi)

Dzien dobry, dopiero się tutaj przeprowadziłam i chcialam zapytac mieszkańców czy w Bojanie jest...

do góry