Widok

Zasr*ne brudasy

Banino Temat dostępny też na forum:
Ludzie ogarnijcie się od kilku dni chodzę uliczkami naszego osiedla (rodzinnego) i jestem przerażona - wszystko z****ne przez psy. Sama jestem posiadaczką psa i wyprowadzam go z dala od naszego osiedla na pole przy ul. Rolniczej i sprzątam po nim.

Dziś rano Pancia w białych adidaskach wyprowadziła swojego kundla, który n****ł na podjazd (niestety nie jej !!), odwróciła się na pięcie i poszła sobie zostawiając g..o swojego pupila. Droga Pani spacerując ze swoim psem codzienni i widzę, że jest to norma dla pani nie sprzątać po swoim psie następnym razem pofatyguję się i zaniosę Ci panciuniu to g..o na Twoją wycieraczkę i podam numer mieszkania, aby wszystkie g..a z osiedla trafiały na Twoją posesję
popieram tę opinię 33 nie zgadzam się z tą opinią 3
Tak i pani od dużego białego (chyba) goldena. Jej pies też s****na cudze podjazdy
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 1
Zgadzam się ,że OBOWIĄZKIEM KAŻDEGO OPIEKUNA PSA JEST PO NIM POSPRZĄTAĆ. Mieszkamy na os. Rodzinnym i mamy dwa kundelki i po nich zawsze sprzątamy- nawet na polu. Też mam białe buty zimowe i nie chciałabym zostać niesłusznie posądzona o niesprzątanie po psiakach.
ZEBRANIE PSICH NIESPODZIANEK NA PRAWDĘ NIC NIE KOSZTUJE WŁAŚCICIELA , A NASZE OSIEDLE ZOSTANIE CZYSTE.
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 0
do "obrzydzona"
a Ty paniusiu nie masz na tyle odwagi żeby podejść do kobiety i jej kulturalnie zwrócić odwagę, tylko swoje żale w necie wylewasz.
Kobieto, to jest Twoja sąsiadka, pogadaj z nią jak człowiek z człowiekiem, a nie jej po świńsku reputacje wśród sąsiadów psujesz.
Każdy anonimowy w necie jest świętszy niż sam papież. żenada
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 26
Nie masz racji.
Zwróciłam uwagę właścicielce psa, który załatwił swoje potrzeby przed furtką do domu żeby sprzątnęła to odpowiedziała, że jak mi przeszkadza to sama mogę sprzątać. A więc co da zwracanie uwagi? Trzeba piętnować takie zachowanie i nagłaśniać nawet anonimowo. Dlaczego ta pani ma się obrazić na 1osobę, która jej zwróci uwagę --- niech się obrazi na całe osiedle.
A tak na marginesie czemu się tak denerwujesz? Będzie sprzątać to nikt jej reputacji nie popsuje.
popieram tę opinię 25 nie zgadzam się z tą opinią 0
U nas była dokładnie taka sama sytuacja !!Zwróciłam jednej paniusi uwagę to jeszcze wielkie pretensje miała, a stolec jej psa pod naszą furtką... Czemu pod swoją nie wyprowadzi psa ??
popieram tę opinię 20 nie zgadzam się z tą opinią 1
Gdyby nie uciekła, to bym jej zwróciła uwagę, a po świńsku to się ona zachowuje - NIE SPRZĄTAJĄC po swoim pupilu i według Ciebie to jest fer w stosunku do sąsiadów???

Żenadą jest Twoja wypowiedź, skoro nie masz nic konkretnego w temacie do powiedzenia to zachowaj swoje frustracje dla siebie, no chyba, że to o Twoim z****ńcu mowa, bo widzę, że szukasz problemu tam gdzie go nie ma

NIECH SIĘ WSTYDZI TEN CO ROBI, NIE TEN CO WIDZI
popieram tę opinię 22 nie zgadzam się z tą opinią 1
a ja jeszcze dodam, żeby trzymać swoje psy na smyczy i patrzeć gdzie sikają, bo chyba roślinki na posesji jednego z sąsiadów to nie jest odpowiednie miejsce; ja rozumiem, że nie mam ogrodzenia i pies może wejść i nasikać i n****ć, ale może trzeba pilnować własnych psów, a nie puszczać samopas bez smyczy, bez kagańca wielkiego psa, którego moje dziecko by mogło się wystraszyć jakby to akurat ono wychodziło z domu; niestety nie zlokalizowałam właściciela, bo na pewno zwróciłabym mu uwagę; nie jest to pierwszy raz, widywałam już wiele psów sikających na moje krzaczki i na pewno żaden nie jest bezpański, a prawie zawsze jest to gdy jest już ciemno, więc w banińskich ciemnościach naprawdę nie można nikogo dojrzeć.

a OBOWIĄZKIEM WŁAŚCICIELA PSA JEST ZBIERANIE JEGO KUP I TRZYMANIE NA SMYCZY
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jak by mi tak odpowiedziała to bym posprzątał jak najbardziej. Ale tym stolcem to by miała wymazane całe swoje drzwi.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2
Inteligencja się sprowadziła na prowincję. Żenada.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 7
ludzie zapomniaja ze to wies , ale przywyczajenia z metropoliii pozostaja... ot co...
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2
Wieś to ma się w głowie, a nie w rubryczce dowodu osobistego mówiącej o zameldowaniu.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 1
te pańcie lubią też wyprowadzać pieski pod furtki domków jednorodzinnych. Raz piesio zrobił sąsiadowi kupkę pod furtką, sąsiad grzecznie zwrócił uwagę ( latem) to baba z ryjem , sąsiad miał rękawice robocze, psia kupka rzucił w babę krzycząc :
- ZABIERAJ SWOJE G.....O
Wtedy kobita się zdziwiła i wrzeszczy jak tak można?
A MOŻNA ŚWINIO JEDNA , odpowiedział sąsiad.
Jak widzicie kto to jest to szufelkę w dłoń i babie pod drzwiami położyć może się chamka nauczy.
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 1
Tak patrzę na te wpisy i jestem przerażona kto tu się teraz wprowadza. A taki był kiedyś spokój i ludzie kultularni. A mieszkam tylko 6 lat.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 7
Dokładnie o tym samym pomyślałam w tej chwili. Chcieliście to macie! Jak Was ludzie uprzedzali, że przy takim zaludnieniu i w dodatku na wsi, gdzie zimą odśnieżają od wielkiego dzwonu a do autobusu daleko, było wielkie oburzenie, żeby się nie wtrącać, bo pewnie zazdrościmy. Teraz nie dość, że "kulturalnie" się zrobiło wśród sąsiadów to z psami też jest problem (kiedyś były wyprowadzane albo były przy budzie lub w kojcach). Dużo burków lata po wsi samopas, po prostu wypuszczone przez właścicieli, którym nie chce się wyjść na spacer. Na przykład taki rudy nieduży z dłuższymi uszami. Krzywdy nie zrobi ale obszczywa wszystkie krzaki. Jak znajdę właściciela to zgłoszę na policję, zarobi 2 stówki mandatu.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Jak ktoś drugiemu, za przeproszeniem, n**** pod drzwi, a potem zapuka i wręcz poprosi o papier, to praktycznie każdemu "krew gore", nawet najzacniejszemu. Co do zaludnienia - w mieście jest raczej większe zaludnienie i takie rzeczy też tam się zdarzają, to info dla tych co nie mieszkali w mieście nigdy
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
to rudy z ul. Księżycowej, zawsze ucieka tej babce
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
wysłac chamstwo na szkolenie do Szwecji, tam za pozostawienie kupek grozi wysoki mandat .Ludzie zaraz zwracają uwage a jak nie pomaga to Policja robi porządek.
Zwracajcie uwagę włąścicielom piesków. Skoro ma psa to niech po nim sprząta, proste. A jak nie to foty robić i wieszać na osiedlu np. na ogrodzeniu zdjęcia z podpisem Brudas. Zawstydzić
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1
To jest wies nie ma obowiazku sprzatac po psie przepisow sie nie zna co ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 22
kolo to nie znaczy ,że pies ma sr...ć komuś pod furtkę
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Zwierzaki

Sprzedam dorosłego buldoga francuskiego. (4 odpowiedzi)

Ze względu na sytuację rodzinną sprzedam dorosłego buldoga francuskiego, kolor niebieski, data...

do góry