Widok

Zasr*ne brudasy

Zwierzaki Temat dostępny też na forum:
Ludzie ogarnijcie się od kilku dni chodzę uliczkami naszego osiedla (rodzinnego) i jestem przerażona - wszystko z****ne przez psy. Sama jestem posiadaczką psa i wyprowadzam go z dala od naszego osiedla na pole przy ul. Rolniczej i sprzątam po nim.

Dziś rano Pancia w białych adidaskach wyprowadziła swojego kundla, który n****ł na podjazd (niestety nie jej !!), odwróciła się na pięcie i poszła sobie zostawiając g..o swojego pupila. Droga Pani spacerując ze swoim psem codzienni i widzę, że jest to norma dla pani nie sprzątać po swoim psie następnym razem pofatyguję się i zaniosę Ci panciuniu to g..o na Twoją wycieraczkę i podam numer mieszkania, aby wszystkie g..a z osiedla trafiały na Twoją posesję
popieram tę opinię 33 nie zgadzam się z tą opinią 3
to ciekawe, a gdzie koty robią kupę?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
koty robia kupe w mozgu ludzi,tylko w chorym mozgu,oczywiscie....po naturze,im trzeba przykryc.a jesli ci zrobil na trawniku,to masz kiepski trawnik.przypadkowo koty nie robia....
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
na mojej ulicy wybudowali szare czworaki ( boczna od Pszennej) pod jednym z tych bloków powstało prywatne wysypisko śmieci, wiatr rozwiewa folie, styropiany, papiery bo barany nie zabezpieczyły tego. Całe te smieci walaja się w ogródkach naszych.
Gdzie to zgłosić może ktoś podpowie?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
do dewelopera, niech sprzątnie
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
ufff wyluzuj hehe bo widzę że zrobiła ci się kupa z mózgu
k..... co za żenujący poziom tutaj jest
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
do hehe -twoj poziom rowniez zenujacy.z mozgem wszystko dobrze,bo bardzo lubie i szanuje zwierzat.jeszcze raz-dobra wam,ludzi
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
Zgłoś do urzędu gminy ( oni są odpowiedzialni za porządek)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
tam ktos remontuje wewnątrz a smietnisko jest od kilku miesięcy ,powiedzieli by na Policję zgłosić ale facet tam żadko bywa bo pytalismy sasiadów dla których tez jest to uciazliwe.
Wolnośc Tomku a inni maja sprzatać.
Przykre
Niestety wiatr wieje a co niektórzy nie potrafią sobie poradzić z klapa od śmietnika. K..... mi by się głupio zrobiło gdyby moje śmieci komuś po podwórku latały.... Masakra.....
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
komunalny@zukowo.pl pisz na ten adres z podaniem danych nieruchomości, to jest adres kierownika referatu, mój sąsiad brudas dostał mandat za składowanie śmieci i skończyło się syfienie
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja mieszkam już 12 lat. Dotąd było miło, ale coraz więcej młodych wykształconych z wielkich ośrodków upodobało sobie wieś Banino na noclegownię
Dla ścisłości- kotki załatwiają takie sprawy w kuwecie, sprawy następnie trafiają do śmietnika, a dalej to już wiadomo.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Jeśli nie wychodza to tak,a jak się szwęda to s****gdzie popadnie. Do nas przychidzi taki rydy i s****w róże, jak go dorwe to róże w jego kociej d ...to będzie najłagodniejsze co z nim zrobię
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 7
Uważaj, za znęcanie się nad zwierzętami sądy coraz częściej wlepiają wyroki bez zawieszenia, a więźniowie nie lubią tego sortu więźniów, może więc się okazać, że Twoim problemem staną się niekoniecznie róże w Twojej własnej d...
Może lepiej skupić się na właścicielu rudego?
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 1
całe te dwa osiedla zamieszkała patologia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
dramat w Baninie , było fajnie 5 lat temu- teraz jak na dolnej oruniii.
Na kazdym kroku bydło, które nie umie się zachować na swoim osiedlu, w sklepie na ulicy a wymagania maja jakby posiadłości pokupowali.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 14
Patologia? Nie wiedziałam że w Baninie mamy hrabiostwo, co koniom pewnie d*pska podciera, co z pewnością zbyt wielkim dlań jest zaszczytem... Pewnie hrabiostwo z niedorozwojem znaczącym, cała "Pańska" rodzina
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 5
xmen ogarnij się chłopie .....wieś to stan umysłu.Od kiedy to kto gdzie mieszka oznacza że brak mu kultury? Już bardziej o braku kultury świadczą takie wypowiedzi jak Twoja
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 4
Stan umyslu ? Idziesz z dzieciakami wiejska ulica a tu WRC co ma 36 KM tumany piachu podnosi w powietrze
Gdzie tu kultura ? W kredycie 100m2 i szlachte udaje nic to jaPan m....w...d...i tyle.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4
Stan umysłu niestety , nie mieszkam na osiedlu (choć to bez znaczenia) ale takim wpisami sugerujesz ze wszystkie osoby z osiedli to ludzie bez kultury a prawda jest taka że prymitywy trafiają się w każdej społeczności a im ona większa tym większe szanse na takich i to jest sedno sprawy a nie że Ci są lepsi Ci są paniska itd. Szanujmy się nawzajem bo nasze Dzieci nas słuchają jak krytykujemy i na kogą mają wyrosnąć...na wiecznych flustratów . Sami tworzymy swoją rzeczywistość ot co
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2
Sid ma absolutną rację - tak właśnie jest.
Pozdrawiam wszystkich Forumowiczów, którzy rzeczowo i spokojnie przedstawiają swoje opinie i przytaczają argumenty, nie obrażając nikogo.

Mieszkaniec Banina od 15 lat.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry