Widok

Zatoczka

Chyba zacznę robić zdjęcia tym autom którym ciężko podjechać na parking przy szkole, codziennie widze te same mamuśki na zatoczce przy szkole ,zacznę wstawiać na forum , chociaż dalej wątpię ze to coś pomoże ,ludzie są beznadziejnie leniwi .....
popieram tę opinię 22 nie zgadzam się z tą opinią 6
To co sie dzieje rano przed szkola to jakas masakra. Gdzie jest ta wspaniala policja do karania tych debili, ktorzy zatrzymuja sie gdzie popadnie i blokuja ruch na drodze nie zwazajac na nikogo?
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ciężka d*pa z ul. Wichrowej 15
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Takiej pani przywroca rozsadek tylko mandaty. Wysylac na policje! Policja zreszta powinna stac rano pod szkola i wypisywac mandaty. Po miesiacu by sie nauczyli.
zgłosić do firmy w której pracuje i do urzędu skarbowego, ze wykorzystuje pojazd służbowy do celów prywatnych. myślę ze jak dostanie po d*pie to sie nauczy.
niestety ta Pani (AP z ulicy W) często tak parkuje i wykłóca się że ma prawo parkować gdzie jej się podoba, zwrócenie uwagi wywołuje potok agresji, ręce opadają:(
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
i wyslac na policje zdjecie lajzy,. chodz tez obilbym mu morde, tempy debil z miodem w uszach
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Brawo dla tego kierowcy bliżej się już nie dało bo gdyby ten chodnik był szerszy to pewnie kierowca zaparkował by przed wejściem do szkoły

http://www.fotosik.pl/zdjecie/b932160d1cfbc635
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 0
czekam......
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
i co zrobisz? rozbijesz auto swoje, czyjeś przyjedzie policja dostaniesz podwójny mandat za kolizję + niewłaściwe parkowanie, stracisz 2 godziny. Kolejny widzę inteligent
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
poczekaj jak trafisz na mnie
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
Za takie pieniądze jakie Gdynia chce przeznaczyć na ten projekt, w Baninie można wybudować niezły kawałek drogi lub zakupić szkolnybys coby dzieciaki mogły dojeżdżać i problem z parkowaniem w zatoczce nie byłby już problemem
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0
Może zamiast obklejenia coraz większych powierzchni szkoły szmatami informacyjnymi zastosować coś takiego jak w Gdyni?
http://www.trojmiasto.pl/wiadomosci/Chca-zniechecic-rodzicow-do-podwozenia-dzieci-n98649.html
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4
Jeśli zabronione jest tam zatrzymywanie/ i postój samochodów to Policja powinna to egzekwować. Chyba że blankiety się do mandatów skończyły.
Bicie piany tu nic nie da.

Zatoczka to tylko obaw choroby.
By ja zaleczyć potrzebna jest inwestycja gminy w infrastrukturę czyli w drogę, chodnik, ścieżkę rowerową. Tak by droga rzeczywiście była bezpieczna nie ważne, czy idziesz pieszo jedziesz rowerem czy samochodem.
To poprawi bezpieczeństwo dzieci. A co możne być ważniejsze dla gminy niż zdrowie i bezpieczeństwo mieszkańców?
widać cywilizowani ludzie mieszkaja w baninie ;/
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
chyba w stół
uderz w stul a nożyce się odezwa :D
basiu moda zabloala prawda :D
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4
Współczucia dla was aby na forum tak sobie dogadywac o poj. ....... zatoczke zamiast cos wspólnie wymyśleć to sie tniecie jak komary
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0
O jaki wspaniały opis swojej osoby zrobiłeś/aś - najbardziej podoba mi się kawałek o Twoim poziomie IQ.
O moje dzieci się nie martw, bo nie dorastasz im do pięt - w przeciwieństwie do ciebie i tobie podobnych, używają mózgu do myślenia, a nie obrażania innych i potrafią odnaleźć w różnych sytuacjach, nie wybiegają bezmyślnie na ulicę, pod koła samochodów.
A tak na marginesie pieniaczu, kto powiedział, że parkuję w zatoczce?? To, że mam inne zdanie związane nędzną organizacją szkoły, to nie znaczy, że parkuję w zatoczce! Ale czego mam wymagać od osoby, która musi oglądać powtórki mody na sukces, aby ją zrozumieć.
A teraz wracaj do swojej zabawy w donoszenie - widzę, że niektórzy znaleźli sobie nowy sposób rozrywki.
Dla lepszego zrozumienia - pytałam o barierki postawione w miejscu, gdzie nie ma już dojścia do szkoły, obok wjazdu dla wózków. I nie wysilaj się, żeby Ci się zwoje nie przegrzały, bo szkoda mi mojego cennego czasu, żeby czytać Twoje wypociny.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 12
slupki sa po to aby odgrodzic przyglupom chodnik dla dzieci bo niektore chodza do szkoly na piechote gdyby nie bylo slupkow auta stalyby tak, ze dzieci by musialy zasuwac srodkiem tuchomskiej bo kwoki musza wjechac do szkoly...
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 5

Inne tematy z forum Banino

Krzyki ul. Zlota (3 odpowiedzi)

słuchajcie, średnio co dwa tygodnie w weekendy dochodzą krzyki z ul. Złotej. Taka ślepa uliczka,...

do góry