Widok
Zawiodłam się.
W dniu dzisiejszym u tego Pana mieliśmy kupić Hondę Jazz z 2010 roku,sprowadzoną z Niemiec, w cenie przystępnej, zresztą ona jest jeszcze w ofercie. Był jedyną osobą,która zgodziła się na ASO i przeczytałam tu same dobre rzeczy, dlatego podjęliśmy decyzję o kupnie auta z tego komisu.Teraz nie wiem czy liczył na łut szczęścia w ASO czy na to,że z tego zrezygnujemy. Do rzeczy. Piękna wizualnie od wewnątrz i zewnątrz, ładnie się nią jechało, właściciel elokwentny i miły, od razu przyznał się,że auto malowane co dało mu kolejny plus.A w ASO tragedia. Okazało się w skrócie,że auto nie miało małego wypadku, spięcia na drodze w wyniku czego było malowane na masce. Tylko wszystko wskazywało na poważny wypadek, wszystko od spodu powykrzywiane, kłopoty z geometrią i prawdopodobieństwo,że przy kolejnym nawet niewielkim wypadku Honda rozsypie się na drodze z nami i naszą dwójką dzieci. Szkoda. Przecież powinno być tak,że pracują na swoją opinię, a każda zła opinia to mniej klientów. Czy Pan myślał,że przyjechali ludzie z pipidówka to może nie oczytani i głupi?
Moja ocena
Lander
kategoria: Giełdy i komisy
obsługa: 1
oferta: 6
przystępność cen: 4
ocena ogólna: 1
3.0
* maksymalna ocena 6
Ja również oglądałam w/w Hondę Jazz i z tego co widzę nadal jest w ofercie, nie pojechałam z nią na ASO ponieważ po dłuższej rozmowie dowiedziałam się ze to nie sam właściciel komisu Lander (polecono mi go) kupił ten samochód, a ktoś wstawił do komisu... dlatego kupiłam samochód polecony przez Pana Marka.
Samochód sprawuje się idealnie, a mój mechanik potwierdził jego bardzo dobry stan!
Jak dla mnie komis na 5+!
Samochód sprawuje się idealnie, a mój mechanik potwierdził jego bardzo dobry stan!
Jak dla mnie komis na 5+!
W odpowiedzi na Pani opinię wyjaśniam, iż:
Została Pani w 100% poinformowana o stanie auta, iż honda jest po naprawie blacharsko-lakierniczej. Również w treści ogłoszenia nie ma odznaczonej opcji bezwypadkowy. Gdyby naszym celem było zatajenie historii auta, nigdy nie zgodzilibyśmy się na wizytę w ASO.
Ponadto, pisanie przez Panią, że auto rozsypie się podczas jazdy jest kompletnie niezgodne z rzeczywistością. Auto jest po przeglądzie technicznym oraz było użytkowane na co dzień przez poprzedniego właściciela.
Patrząc na rynek aut używanych, niczym nadzwyczajnym jest auto z hisotrią powypadkową, o której została Pani rzetelnie poinformowana.
Proszę również wziąć po uwagę znacznie niższą cenę od ceny rynkowej za ten model. Stan auta jest w 100% adekwatny do jego ceny.
Dodatkowo, auto było weryfikowane w ASO , które jest naszą konkurencją w zakresie sprzedaży aut używanych.
Nastepnym razem proszę o uczciwe podejście do wystawiania opinii na ogólno-dostepnych forach internetowych.
Pozdrawiam,
Właściciel Auto-Komisu LANDER
Została Pani w 100% poinformowana o stanie auta, iż honda jest po naprawie blacharsko-lakierniczej. Również w treści ogłoszenia nie ma odznaczonej opcji bezwypadkowy. Gdyby naszym celem było zatajenie historii auta, nigdy nie zgodzilibyśmy się na wizytę w ASO.
Ponadto, pisanie przez Panią, że auto rozsypie się podczas jazdy jest kompletnie niezgodne z rzeczywistością. Auto jest po przeglądzie technicznym oraz było użytkowane na co dzień przez poprzedniego właściciela.
Patrząc na rynek aut używanych, niczym nadzwyczajnym jest auto z hisotrią powypadkową, o której została Pani rzetelnie poinformowana.
Proszę również wziąć po uwagę znacznie niższą cenę od ceny rynkowej za ten model. Stan auta jest w 100% adekwatny do jego ceny.
Dodatkowo, auto było weryfikowane w ASO , które jest naszą konkurencją w zakresie sprzedaży aut używanych.
Nastepnym razem proszę o uczciwe podejście do wystawiania opinii na ogólno-dostepnych forach internetowych.
Pozdrawiam,
Właściciel Auto-Komisu LANDER