Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Serdecznie polecam! wątek zamknięty Pierwszy raz korzystałam z usług Pani Dominiki. I teraz wiem, że nie ostatni...
~ADRIANNA L.
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 13 września 2016

Najlepsza! wątek zamknięty Pani Dominika odwiedza mnie już od ok 2 lat! Jest niesamowitą...
~Margaret
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 14 czerwca 2016

Polecam wątek zamknięty Jestem stałą klientką P.Dominiki.Systematycznie korzystam z ofert jakie...
~Alina
1

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 13 października 2015

Pani Dominika jest profesjonalistka! wątek zamknięty jestem klientka pani Dominiki od 15 lat początkowo w gabinetach np Geurlain...
~Hanna B
1

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 3 lipca 2015

Zdecydowanie polecam!! wątek zamknięty Zdecydowanie polecam za wspaniały uśmiech, pełen profesjonlizm i przystępne...
~Sylwia M.
1

dodano: 7 czerwca 2015

Najlepsza :) wątek zamknięty miło, profesjonalnie, czysto, w przyjemnej atmosferze :) Wysoka jakość...
~A i B
1

dodano: 27 lutego 2015

Polecam wątek zamknięty Do skorzystania z usług Pani Dominiki zachęciły mnie pozytywne komentarze i...
~Justyna
1

dodano: 1 lutego 2015

Szczerze POLECAM!!! wątek zamknięty Nie tylko pełen profesjonalizm, ale do tego zawsze bardzo sympatycznie!!!
~AniaW
1

dodano: 29 sierpnia 2014

Profesjonalizm w każdym calu wątek zamknięty Dziś Pani Dominika Była u mnie pierwszy raz. Jestem zachwycona. Depilacja...
~gosia
1

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 11 lipca 2014

Gorąco polecam! wątek zamknięty Pasja i perfekcjonizm. Elastyczne dopasowanie do czasu i potrzeb klienta....
~Marta
1

dodano: 12 kwietnia 2014

Profesjonalna usługa wątek zamknięty Wszystkie zabiegi która przyjęłam na twarz (masaż anty-age, maszeczki,...
~Ela
1

dodano: 1 marca 2014

Gorąco Polecam!! wątek zamknięty Jestem klientką pani Dominiki od około pół roku. Depilacja pastą cukrową...
~Marta
1

dodano: 21 lutego 2014

Moj ulubiony 'gabinet' kosmetyczny! wątek zamknięty Mobilny gabinet kosmetyczny Pani Dominiki Mathea to jest cos na co zawsze...
~Agata
1

dodano: 15 lutego 2014

POlecam wątek zamknięty Wszystkim polecam usługi Pani Dominiki. Jest osobą obdarzoną niezwykłą aurą...
~Ela
-

dodano: 17 lutego 2014

Polecam gorąco wątek zamknięty Mobilny gabinet Pani Dominiki jest olbrzymią konkurencją dla stacjonarnych...
~Ania B.
1

dodano: 2 stycznia 2014

Super! wątek zamknięty Polecam Masaz Rosenberga niby nic a działa cuda, pani Dominika jest...
~Hanna Bryc
1

dodano: 28 listopada 2013

Depilacja pastą cukrową wątek zamknięty Jestem mega zadowolona z depilacji pastą cukrową. Polecam usługi Pani...
~Agnieszka
1

dodano: 16 listopada 2013

Polecam serdecznie :-) wątek zamknięty Gorąco polecam zabiegi u Pani Dominiki. Jest to przemiła,szczera zawsze...
~Gosia
1

dodano: 9 listopada 2013

opinia wątek zamknięty Pani Dominika jej profesjonalistką, z usług korzystam już kilka lat. Zaczęłam...
~Teresa
1

dodano: 23 października 2013

Polecam!! wątek zamknięty Gorąco polecam p. Dominikę - profesjonalna kosmetyczka i wspaniała osoba....
~Natalia
1

dodano: 7 października 2013

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry