Widok
Zawsze pomocni
Kilkukrotnie, w poprzednich latach bywałem w tym sklepie, zawsze informacja i obsługa co najmniej na poziomie bardzo dobrym. A do wpisu tutaj zmusiła mnie dzisiejsza wizyta w sklepie Cyklo. Ponad dwa lata temu zamówiłem koło kpl tylne w/g wybranych części wraz z usługą złożenia. po kilku dniach było gotowe, zapłaciłem, ale na odbiór umówiłem się na następny tydzień. Po kilku dniach musiałem pilnie wyjechać w inne rejony europy i sprawa została odłożona, a później zapomniana. Powróciła przed kilkoma dniami, znalazłem nawet paragon. Wizyta w sklepie, z niewielką nadzieją, że w ogóle ktoś będzie chciał sprawę wyjaśniać czy tłumaczyć, ale zapytać o moje koło chciałem. I o dziwo, okazało się, że koło się znalazło, wisiało w tym samym miejscu jak w dniu zakupu w warsztacie. Przez dwa lata firma Cyklo przechowywała moje koło, bez problemu, uczciwie. W końcu nie mogłem oczekiwać po takim czasie, że koło gdzieś nie zaginęło, bo klient się nie zgłosił, a jednak. Wielkie słowa podziękowania, dla wszystkich miłych Panów tam pracujących. Pozdrawiam, Piotr.
Moja ocena
Cyklo
kategoria: Sklepy i serwisy rowerowe
obsługa: 6
asortyment: 5
jakość usług: 6
przystępność cen: 5
ocena ogólna: 6
5.6
* maksymalna ocena 6