Widok
Zawsze źle
Swój telefon oddawalam w tym serwisie juz 3 razy do wymiany szybki (iphone5) ale dzisiaj sie poddalam. Zabrakło mi sił i determinacji do walki z obsługa. Za kazdym razem, obojętnie kto obsługuje (Pani blond, Pan chyba właściciel, Pan nowozatrudniony) słyszę ze świętym oburzeniem: "nie, no nie ma mowy, teraz tego nie zrobię, absolutnie, mam tyle roboty a jestem sam i cały czas stoję z przodu a z tylu mam od rana rozkręcony telefon". I obojętnie kiedy, o której i do kogo sie przyjdzie. Próbowałam umawiać sie telefonicznie na konkretny dzien, godzinę zeby nieco usprawnić i...tam słyszałam mniej wiecej to samo, ze jak przyjadę to dopiero powiedzą mi na kiedy będzie telefon bo cały czas ktoś przychodzi i dzwoni. Niedobre te klienty! Dodatkowo koszt wymiany szybki wzrósł w ciagu 2 m-cy o 100 zł. Ale tylko u nich... Moze trzeba zatrudnić kogoś do kwitniecia przy ladzie, odbioru telefonów i normalnego kontaktu z klientami. Dodam ze wymieniłam szybke na ul. Klonowej za 300 zł w ciagu 40 min bez proszenia i poczucia ze znowu przeszkadzam. Naprawdę warto poszukać innych serwisów.
Ania (ta z dzieckiem)
Ania (ta z dzieckiem)
Moja ocena
Tele Centrum
kategoria: Serwis i naprawa telefonów komórkowych
obsługa: 1
jakość usług: 5
czas realizacji: 1
przystępność cen: 1
ocena ogólna: 2
2.0
* maksymalna ocena 6