Jestem już kierowcą, dziś na elektronicznym portalu urzędu uzyskałem wiadomość że prawo jazdy jest do odbioru.
Dzięki Oliwce przemiłym wymagającym ale przyjaznym instruktorom którzy pokazują błędy w sposób kulturalny i profesjonalny ukończyłem kurs i co najważniejsze zdałem egzamin oczywiście na ocenę pozytywną już za pierwszym podejściem. Wiem że to głupie ale uważajcie na promocje innych firm oferujących kurs za 999zł czy niewiele ponad 1000. Pamiętajcie za tą cenę która zostawiacie w firmie jesteście szkoleni. Instruktorzy dzięki waszym pieniądzom są wynagradzani poprzez pensję. Wystarczy odwrócić pewnie przysłowie a mamy: jaka płaca taka praca. Oliwka uczy standardowych tras PORD'u i pułapek na których najczęściej można usłyszeć ''dziękuję, egzamin niezaliczony''
oraz co najważniejsze uczą zachowania na drodze żeby pierwsze drzewo w 1 aucie nie było wasze.Pamiętajcie tylko że za wasze nerwy czy przysłowiowe ''nie widziałem znaku'' nie odpowiada instruktor.W samochodzie z napisem EGZAMIN jesteście sami z własnymi umiejętnościami a jak pokazuje mój przykład można zdać tylko po 30h teorii, 30h praktyki bez nawet jednej minuty spędzonej za kółkiem samochodu przed