Widok
Zdałam! Podziękowania dla Krzysztofa Asztemborskiego!
To był expresowy kurs Prawa Jazdy jak dla mnie. Zapisałam się na kurs przyspieszony weekendowy, który polecam. Wykłady jakie prowadził Piotr były bardzo dobrze przygotowane, doświadczenie i profesjonalizm Piotra są na wysokim poziomie. Oprócz teorii były też ćwiczenia - rewelacyjna i pomocna sprawa. Po wszystkich formalnościach w ośrodku (zdanym egzaminie wewnętrznym) przydziela się kursantowi instruktora. Miałam przyjemność jeździć z Krzysztofem Asztemborskim. Lepiej nie mogłam trafić! To człowiek który nauczy nas jeździć, nie na pamięć. Na jazdy chodziłam z przyjemnością, nigdy nie czułam zdenerwowania przed nimi, bo Krzysztof wprowadza atmosferę przyjazną i miłą. Krzysiek ma super podejście i ogromną wiedzę, na każde moje pytanie i wątpliwości od razu miał odpowiedź i wyjaśniał. Oprócz wiedzy ma też humor:) Dzięki temu że trafiłam do OSK Mini zdałam Prawo Jazdy :) Dziękuję Piotrowi za bardzo dobrze prowadzone wykłady, a mojemu instruktorowi Krzyśkowi za życzliwe podejście do mnie i za to że wytrzymał ze mną 30 godzin jazd kursu :) + 10 dodatkowych :) przed egzaminem w PORD który zdałam !!!
Moja ocena
Mini - Szkoła Jazdy z Tradycjami
kategoria: Kursy prawa jazdy
obsługa: 6
poziom nauczania: 6
wyposażenie: 6
czas trwania kursu: 6
przystępność cen: -
ocena ogólna: 6
6.0
* maksymalna ocena 6