Widok
Zdałam !!!
Dziś podchodziłam do egzaminu po raz 13! Nie wynikało to z braku umiejętności, a z wielkiego stresu (kto zdaje - to wie o czym mówię). Przed dzisiejszym egzaminem wykupiłam pakiet godzin u Pana Jacka (miałam sporą przerwę i doszłam do wniosku, że już nie ważne ile zapłacę za jazdy - chcę poczuć się pewnie, bo wiem, że wtedy uda się zdać) i udało się. Pan Jacek jest profesjonalistą (jeździłam wcześniej w 3 szkołach jazdy, więc mam porównanie), miły, spokojny, cierpliwy, ale konkretny i zwracający uwagę na szczegóły oraz ćwiczący do znudzenia trudne elementy (tak, tak Panie Jacku - dziś zawracanie z wykorzystaniem infrastruktury poszło idealnie - dziękuję :) ). Wielki plus za punktualność - płacisz za 2 godziny - jeździsz pełne 2 godziny. Po przejechanych godzinach z Panem Jackiem w końcu uwierzyłam, że zdam i udało się! Jeszcze raz dziękuję, bo to właśnie Pan dokonał prawie niewykonalnego - uwierzyłam, że zdam i nie szłam na kolejny egzamin jak do odstrzału z myślami na czym tym razem obleje. Dziękuję!!!!!!!!!!
Moja ocena
Ośrodek Szkolenia Kierowców Jedynka
kategoria: Kursy prawa jazdy
obsługa: 6
poziom nauczania: 6
wyposażenie: 6
czas trwania kursu: 6
przystępność cen: 6
ocena ogólna: 6
6.0
* maksymalna ocena 6