Widok
Zdałem za pierwszym razem!
a to mówi samo za siebie. Zwięzła teoria przekazywana przez Mariusza znacząco ułatwia odnalezienie się w ruchu miejskim. Jednak wszystko zawdzięczam mojemu instruktorowi. JAREK perfekcyjnie przygotował mnie do egzaminu praktycznego, uwzględniając w naszych jazdach wszystkie wątpliwe miejsca na gdańskich ulicach. Dzięki temu, nie miałem żadnych problemów ze stresem (byłem skupiony, lecz nie zdenerwowany) podczas trwania egzaminu. Co więcej, JAREK znalazł czas także na naukę materiału nadprogramowego, na który w innych szkołach machają ręką. Chodzi o dynamiczną, i zarazem oszczędną jazdę. Płatności dokonywane w ratach (bardzo przyjazna opcja) są dużym plusem szkoły. Do tego przystępna cena i dobra lokalizacja (Gdańsk Główny). Co mogę napisać więcej..? Mam kilku znajomych, którzy robili kursy w tej szkole - wszyscy zdali za pierwszym razem. Pytajcie o instruktora JARKA. Mi udało się odbyć z nim wszystkie jazdy w niecały miesiąc! Na koniec powiem tylko, że zdecydowana większość kursantów przychodzi do tej szkoły z polecenia (w tym ja). To tyle :D
Moja ocena
Mini - Szkoła Jazdy z Tradycjami
kategoria: Kursy prawa jazdy
obsługa: 6
poziom nauczania: 6
wyposażenie: 6
czas trwania kursu: 6
przystępność cen: 6
ocena ogólna: 6
6.0
* maksymalna ocena 6