Jestem pacjentem dr Anity Suskiej od kilkunastu lat, zanim jeszcze powstała klinika AS dent. Po powstaniu kliniki wielokrotnie korzystałem z usług pracujących tam lekarzy i personelu. Od razu widać, że dr Anita zaraziła współpracowników swoim profesjonalizmem i znakomitą organizacją pracy. Umawianie pacjentów na telefon, potwierdzanie wizyty, brak problemów z przeniesieniem wizyty na inny dzień, SOS poza godzinami pracy kliniki dla swoich pacjentów- to wszystko niby oczywiste, ale jest miłym dodatkiem do dobrze wyleczonego zęba. Nie zdarzyło mi się, żebym musiał wracać do poprawki. To bardzo wygodne, bo ilość zębów jest ograniczona i po wyleczeniu jest zwykle długi okres spokoju. Dodatkowym atutem Kliniki As dent jest nowoczesny sprzęt. Dla mnie, jako pacjenta wygodne jest to, że nie muszę jechać gdzie indziej żeby zrobić RTG zęba czy "panoramę".
Zdecydowanie polecam, niewiele jest takich profesjonalnych i przyjaznych klinik/gabinetów w Trójmieście.
Ceny, no cóż, na szczęście minęły już te czasy, gdy tłumaczono nam wszechobecną "bylejakość" tym, że przeżyliśmy II wojnę światową - dzisiaj za dobrą pracę trzeba dobrze zapłacić i jest to uczciwe.