Widok
Zdecydowanie Polecam
Z usług TSD Skorpion korzystałem wiele razy , większość kursów to kursy na lotnisko :
- Duży plus to CENA : Sopot -> Lotnisko 40 PLN , dla porównania powrót o tej samej porze z lotniska do Sopotu z korporacją taksówkarską , która akurat stała na postoju 123 PLN (83 zł RÓŻNICY!! )
- Umówieni ze mną na określony dzień i godzinę byli zawsze punktualnie
- Panie na infolinii bardzo sympatyczne i rzeczowe
- Kierowcy konkretni , nie wdający się w czasie kursu w jakieś niepotrzebne dyskusje jak to ma w zwyczaju wielu taksówkarzy
- Duży plus to CENA : Sopot -> Lotnisko 40 PLN , dla porównania powrót o tej samej porze z lotniska do Sopotu z korporacją taksówkarską , która akurat stała na postoju 123 PLN (83 zł RÓŻNICY!! )
- Umówieni ze mną na określony dzień i godzinę byli zawsze punktualnie
- Panie na infolinii bardzo sympatyczne i rzeczowe
- Kierowcy konkretni , nie wdający się w czasie kursu w jakieś niepotrzebne dyskusje jak to ma w zwyczaju wielu taksówkarzy
Moja ocena
TSD Skorpion
kategoria:
obsługa: 6
jakość usług: 6
komfort: 6
czas oczekiwania: 6
przystępność cen: -
ocena ogólna: 6
6.0
* maksymalna ocena 6
zależy ile kilometrów przejechał kierowca - dla przykładu jadąc przez miasto do wrzeszcza i dopiero słowaka do góry wychodzi nie całe 19km czyli łatwo licząc ~40pln, jeśli jechał natomiast przed brodwino i tam wskoczył na obwodnicę z karwin lecąc obwodową wychodzi niecałe 25km czyli Twoje około 50pln. Warto wsiadając spojrzeć na licznik kilometrów. Zawsze pozostaje taksówka ;)
Zdarzalo mi sie jechac przed podwyzkami trasa Brodwino - lotnisko, wtedy to bylo zawsze 42 zlote. Po podwyzkach pojawilo sie 55 zlociszy, i tak jest taniej niz u innych. Szczegolnie widac roznice jak jedzie sie w nocy, czy swieta. Ja polecam, do tej pory kazdy z kursow byl poprostu wykonany bez zadnych problemow.