Widok

Zdecydowanie TAK

Już ponad 9 m-cy korzystamy z usług tej placówki. Nie mamy żadnych zastrzeżeń. Zdecydowanie pozytywny głos na TAK. Opiekunki bardzo dobrze zajmują się maluszkami, dzieci są skore do zabaw i poznawania świata. Nasza córeczka bardzo lubi to miejsce i chętnie do niego chodzi. Czuje się w nim jak we własny domu, musieliśmy nawet zwiększyć karnet, bo jak rano wstawała to od razu wołała, że chce do żłobka. Naprawdę z czystym sumieniem polecamy to miejsce!
Moja ocena
opieka: 6

wyposażenie: 6

bezpieczeństwo: 6

przystępność cen: 5

ocena ogólna: 6

5.8

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Witam, to chyba mało się pani interesuje co tam się dzieje. Dzieci są przewijane na podłodze, często w przeciągu. Pomimo zakazu, że moje dziecko ma nie dostawać słodyczy - DOSTAWAŁ, dostałam tak brudna butelkę mojego synka, że chyba nie była myta od momentu dania jej do SŁONECZNEGO DOMKU, pomino wyraźnego zakazu, który jest w regulaminie, że nie przyjmuja chorych dzieci -przyjmuja, bo zapewne pieniądze ważniejsze niż dzieci....
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
po pierwsze to nigdy nie były przewijane na podłodze o mają przewijaki!!!!!!!!! Nawet byłam świadkiem przewijania dzieci przez opiekunki i nigdy nie ma chorych dzieci, bo my rodzice dbamy o nasze dzieci i kiedy są chore to ich nie puszczamy. Może wreszcie znudzi się Pani pisanie tych bzdur. Gorąco pozdrawiam. Mama, która jest bardzo zadowolona, ale widać konkurencja jest bardzo nieuczciwa !!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry