Widok
Zdecydowanie TAK
Już ponad 9 m-cy korzystamy z usług tej placówki. Nie mamy żadnych zastrzeżeń. Zdecydowanie pozytywny głos na TAK. Opiekunki bardzo dobrze zajmują się maluszkami, dzieci są skore do zabaw i poznawania świata. Nasza córeczka bardzo lubi to miejsce i chętnie do niego chodzi. Czuje się w nim jak we własny domu, musieliśmy nawet zwiększyć karnet, bo jak rano wstawała to od razu wołała, że chce do żłobka. Naprawdę z czystym sumieniem polecamy to miejsce!
Moja ocena
Słoneczny Domek
kategoria: Żłobki
opieka: 6
wyposażenie: 6
bezpieczeństwo: 6
przystępność cen: 5
ocena ogólna: 6
5.8
* maksymalna ocena 6
Witam, to chyba mało się pani interesuje co tam się dzieje. Dzieci są przewijane na podłodze, często w przeciągu. Pomimo zakazu, że moje dziecko ma nie dostawać słodyczy - DOSTAWAŁ, dostałam tak brudna butelkę mojego synka, że chyba nie była myta od momentu dania jej do SŁONECZNEGO DOMKU, pomino wyraźnego zakazu, który jest w regulaminie, że nie przyjmuja chorych dzieci -przyjmuja, bo zapewne pieniądze ważniejsze niż dzieci....
po pierwsze to nigdy nie były przewijane na podłodze o mają przewijaki!!!!!!!!! Nawet byłam świadkiem przewijania dzieci przez opiekunki i nigdy nie ma chorych dzieci, bo my rodzice dbamy o nasze dzieci i kiedy są chore to ich nie puszczamy. Może wreszcie znudzi się Pani pisanie tych bzdur. Gorąco pozdrawiam. Mama, która jest bardzo zadowolona, ale widać konkurencja jest bardzo nieuczciwa !!!