Widok
Zdecydowanie odradzam
Do doktora Rachonia trafiłam sugerując się opiniami na tym portalu. Był moim pierwszym, prywatnym lekarzem. Jestem zdumiona poniższymi wpisami, gdyż żadne z nich nie odzwierciedla mojego zdania. Już pierwsza wizyta okazała się totalną klapą. Mam wrażenie, że doktor zgrywa się na drugiego doktora House'a, który wciąż ironizuje, kpi, wykazuje się totalnym brakiem empatii i ignorancją wobec pacjenta. A za taka cenę - powinno być zgoła inaczej. Nieco zniechęcona, jednak wciąż pełna nadziei po Państwa opiniach, wybrałam się na drugą i trzecią wizytę. Niestety, schemat się powtarzał, a Pan doktor nie znalazł remedium na moje dolegliwości. Być może mój problem jest dla niego zbyt błahy. Jednak nic tak nie wyprowadza mnie z równowagi jak nadęty cwaniak, bez odpowiedniego podejścia do pacjenta, z czystym sumieniem kasujący kupę forsy. Nie życzę nikomu spotkań z takimi "lekarzami".
Moja ocena
Prof. dr hab. n. med. Dominik Rachoń
kategoria: Endokrynolodzy
obsługa: 1
jakość usług: 1
czas oczekiwania: 4
przystępność cen: 1
ocena ogólna: 1
1.6
* maksymalna ocena 6
I bądź tu człowieku, mądry - jedni rozpływają się z zachwytu, pisząc o wspaniałym dr Dominiku (co, szczerze mówiąc, wygląda dość podejrzanie, bo zwykły, przeciętny pacjent nie wyraża się tak protekcjonalnie o lekarzu), inni zaś krytykują totalnie... Widać nie jest to zwykły lekarz, nie budzący emocji - tylko jaki jest naprawdę?
jest takie brzydkie powiedzenie którego nie przetoczę, ale może użyję tego że punkt widzenia zależy od punktu siedzenia...w tym przypadku proszę poczekać na komentarz który pojawi się niebawem...dodam tylko że jedni lubią musztardę i są zadowoleni z jej zastosowania a ja osobiście nie:)Wiaidomo że metafora użyta może trochę ironicznie ale każdy ma prawo do wyrażania opini...