Widok

Zdecydowanie polecam!!! :)

Właśnie jestem na trzecim roku socjologii w KPSW (w zasadzie to już kończę) i po tych trzech latach nauki oceniam uczelnię bardzo pozytywnie. Przede wszystkim, tak profesjonalnej i przesympatycznej kadry nigdzie na Pomorzu nie znajdziecie. Wykładowcy to w większości pracownicy UG i innych renomowanych uczelni. Wiele Was nauczą, jednocześnie w przypadku nagłych sytuacji losowych zawsze można się dogadać co do terminu egzaminu.
Na uczelni panuje dość miła atmosfera. W dziekanacie nigdy nie miałam problemu z uzyskaniem rzetelnych informacji. Ludzie, którzy tam pracują są bardzo otwarci. Czesne (w porównaniu do innych uczelni prywatnych) jest dość korzystne - zawsze istnieje możliwość uiszczenia opłat w ratach.
Chyba jedynym mankamentem tej uczelni jest skromny wygląd budynku i wyposażenie w sale (na drugim roku moja grupa uczęszczała na zajęcia w innym budynku, bo brakowało po prostu sal), ale dało się przeżyć :)
Na terenie uczelni jest mały sklepik, a zaraz naprzeciwko bar mleczny, także z głody nie padniecie :) Do stacji kolejowej - 2 minutki :)
KPSW ciągle się rozwija. Wiem, że w przeciągu najbliższych kilku lat planują zrobić remont i dobudówkę, żeby przygotować się do wprowadzenia magisterki z socjologii :) Czekam z niecierpliwością :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mogłabyś napisać coś więcej na temat poziomu nauczania.. Co najtrudniej zaliczać, co najłatwiej. Czy któryś z wykładowców ma swoje upodobania (by nie zajść mu za skórę)? itp
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja też bardzo polecam, studiowałam tam ekonomię i byłam naprawdę bardzo zadowolona!

Tutaj link ze wszelkim informacjami: http://www.study4u.eu/Uczelnie/Polska/Wejherowo/Kaszubsko_Pomorska_Szkola_Wyzsza_w_Wejherowie.html
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Wszystko jest w porządku tylko teraz jestem prawie 2 miesiące przed obroną i nic nie wiem tylko mamy podany termin 27 czerwca tak jak pan G. latał do nas z każdą informacją w pierwszym roku to teraz ma nas gdzieś :(
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
do góry