Widok
Zdecydowanie polecam
Te negatywne opinie piszą najprawdopodobniej ludzie bardzo złośliwi.W przeciągu krótkiego okresu czasu miałam kontakt z Panem doktorem trzy razy.Nie spóźnił się ani razu a pacjentów w poczekalni Clinica Medica jest zawsze pełno.Zgłosiłam się z przewlekłym ropnym zapaleniem ślinianki podżuchwowej.Doktor Barciński podszedł do mojego przypadku bardzo rzeczowo i profesjonalnie.Chwila namysłu i odpowiedź w jaki sposób będę leczona.Było to w czwartek i wiadomo było że stan zapalny ślinianki będzie się rozwijał szybko bez antybiotyku.Po kilku godzinach od wizyty otrzymaliśmy telefon od Pana doktora że operacja usunięcia ślinianki będzie za sześć dni w środę.Następnego dnia badania przed-operacyjne.Środa 9.30 profesjonalna operacja 1.5 godziny.Dzisiaj jest czwartek i właśnie Pan doktor zdjął mi szew w sposób bardzo delikatny i fachowy.Jestem bardzo wdzięczna za szybką i zdecydowaną pomoc.Skończyło się moje cierpienie jakie zafundowała mi moja ślinianka z kamieniem w środku.Prawie nic nie jadłam przez trzy miesiące.Ciągłe bóle i nawracające stany zapalne.Zdecydowanie polecam Pana Doktora Barcińskiego jako bardzo dobrego fachowca i lekarza któremu można w pełni zaufać.Dorota
Moja ocena
Grzegorz Barciński
kategoria: Laryngolodzy
obsługa: 6
jakość usług: 6
wyposażenie: 6
czas oczekiwania: 6
przystępność cen: 6
ocena ogólna: 6
6.0
* maksymalna ocena 6