Grzegorz Barciński

Laryngolodzy

Gdynia, Olsztyńska 8

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
odradzam !! wątek zamknięty Nie powazny facet,bylam z dziekiem umuwiona do lekarza na godz.15.00po czym...
~maryska
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 8 lutego 2014

Polecam wątek zamknięty Profesjonalny lekarz, człowiek dla pacjenta. Nie są dawane niepotrzebnie...
~Ewa
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 15 lipca 2013

Skandal wątek zamknięty Odradzam. Poszłam z podejrzeniem zapalenia ucha z 9 miesięczną córką lekarz...
~Gosia
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 5 czerwca 2013

Bardzo dobry lekarz wątek zamknięty Bardzo miły człowiek, przede wszystkim super lekarz, widać, że lekarz z...
~rafalcgr
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 7 maja 2012

lekarz z powołania wątek zamknięty Świetny lekarz, z powołaniem, miły człowiek, oddany pacjentowi, a nie umowie...
~mama 3 latka
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 28 marca 2012

Zdecydowanie polecam wątek zamknięty Te negatywne opinie piszą najprawdopodobniej ludzie bardzo złośliwi.W...
~Dorota
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 6 października 2011

Nie polecam lekarza Barcińskiego wątek zamknięty Nie wiem kto pisał te opinie, ale pewnie rodzina tego Pana. Nie polecam...
~Pacjent Przychodnia Karwiny
4

dodano: 4 lutego 2011

Nie polecam!!! wątek zamknięty Dostałem skierowanie do laryngologa z ostrym przypadkiem (zaatakowane węzły...
~Adam
-

dodano: 8 marca 2011

Odradzam tego lekarza! wątek zamknięty Pewnie te opinie pisał sam Pan Barciński, ponieważ szczególnie odradzam tego...
~Andrzej Zieliński
-

dodano: 4 lutego 2011

Super lekarz wątek zamknięty Szczerze polecam dr Barcińskiego to naprawdę złoty człowiek, dzięki niemu...
~monikapriebe
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 22 kwietnia 2010

PRAWDZIWY LEKARZ wątek zamknięty Od wielu lat korzystamy z rodziną z usług Pana doktora.Zawsze znajdzie...
~aga
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 9 października 2009

zaneta dziecielska - opinia wątek zamknięty często korzystam z pomocy dr barcińskiego i zawsze udziela mi fachowej pomocy...
~zaneta dziecielska
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 8 grudnia 2008

Szczerze polecam! wątek zamknięty Syn miał chore uszy i pomimo jeżdżenia z nim po róznych prywatnych...
~Monika z Gdyni
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 14 kwietnia 2008

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
17

13

wątków

do góry