Po otrzymaniu wyniku rezonansu magnetycznego, przestraszona i w wielkiej w panice skontaktowałam się z doktorem Mariuszem Siemińskim. Uczyniłam to pod wpływem bardzo pozytywnych opinii zamieszczonych w internecie, które w pełni się potwierdziły. Doktor słysząc moje zdenerwowanie, wysłuchał opisu, uspokoił mnie telefonicznie i w ciągu paru godzin przyjechał do mojego domu. Wizyta trwała naprawdę długo, pan doktor przeprowadził szczegółowy wywiad , bardzo dokładnie mnie zbadał, sprawdził i zinterpretował moje wyniki. Już dawno nie spotkałam lekarza, który z taką uwagą słuchał wszystkiego co mam do powiedzenia i tak wyczerpująco odpowiadał na każde moje pytanie. Podobnie jak jedna z internautek jestem pod wielkim wrażeniem profesjonalizmu, kultury osobistej i empatii tego lekarza. Pan doktor Siemiński posiada coś, czego brakuje wielu innym lekarzom a mianowicie szacunek dla pacjenta. Na zakończenie wizyty zostałam jeszcze poinformowana o możliwości kontaktu telefonicznego lub mailowego, w razie ewentualnych pytań lub wątpliwości, co wydaje mi się bardzo istotne. Wszystkim którzy poszukują dobrego neurologa polecam z całą odpowiedzialnością doktora Mariusza Siemińskiego.