Widok
Zdecydowanie polecam!
Uważam, że na lepszą szkołę ciężko trafić. Wzorowa ekipa, zadbane auta, przystępna cena. Bardzo miła Pani w biurze ;) . Prowadzący szkołę i jednocześnie instruktor Rafał, to bardzo porządny gość, ma podejscie do kursanta. Nie należy się go bać, jest miły (choć wyglada trochę jak Dr.House), wszystko elegancko tłumaczy przy zachowaniu dobrego humoru :) . Pan Piotr instruktor, niezmienie cierpliwy, przećwiczy z Wami wszystko, aż do bólu, żeby tylko sprawić, by kursant czuł się pewnie w aucie. Pan Jacek instruktor jest zaskakująco spokojny i opanowany, w aucie z nim zawsze gra radyjko i jest chillout'owa atmosfera :D . Panowie działają według grafiku, można wygodnie się poumawiać, zawsze jest z nimi kontakt telefoniczny. Jak ktoś ma czas codzień, to w miesiąc można zrobić wszystkie jazdy. Serdecznie polecam bez względu na wiek - moja mama też chwali sobie instruktorów (przypomina sobie, jak się jeździ po 20 latach przerwy) ;) . Teorię zdałem za drugim podejściem (moja wina, za mało przećwiczonych pytań - pytania z płyty CD to za mało - zajrzyjcie na prawkobazapytań.pl!). Jazdy zdane za pierwszym razem ;) . Jak na prawko, to tylko do elka-plus :) .
Moja ocena
ELKA-PLUS
kategoria: Kursy prawa jazdy
obsługa: 6
poziom nauczania: 6
wyposażenie: -
czas trwania kursu: 6
przystępność cen: -
ocena ogólna: 6
6.0
* maksymalna ocena 6