Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Dziękuję za Kurs :) wątek zamknięty Polecam tę szkołę jazdy ponieważ naprawde dobrze uczą na początku miałem z...
~Paweł
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 22 października 2013

Super oferta! wątek zamknięty Polecam tę szkołę. Zdane za 2 razem, ale to tylko z mojej winy. Miła...
~Bosman
-

dodano: 21 października 2013

Serdecznie polecam!!! wątek zamknięty Dzisiaj zdałam i jestem najszczęśliwszą osobą na świecie!!! Wielki ukłon w...
~Irmina
-

dodano: 17 października 2013

ELKA-PLUS,Szkoła godna polecenia! wątek zamknięty Najlepszą rekomendacją jest to, że zdałam za pierwszym razem! Profesjonalne...
~Katarzyna Sz
-

dodano: 22 września 2013

Polecam!! wątek zamknięty Prawo jazdy zdalam!!Teorie dzieki Panu Rafalowi za pierwszym razem.Swietnie...
~Aga
-

dodano: 12 września 2013

pan Radek najlepszy wątek zamknięty 2 tygodnie temu zdałem egzamin dzięki panu Radkowi:) jest to najlepszy...
~Szaman
-

dodano: 16 sierpnia 2013

Super Szkoła polecam! wątek zamknięty Zdałam dziś egzamin na prawo jazdy, a to wszystko dzięki panu Wojtkowi! Sześć...
~Patrycja S
-

dodano: 14 sierpnia 2013

Polecam wątek zamknięty Jak w tytule. Wiedza z kursu spokojnie wystarczyła do zdania teorii i...
~Dominik
-

dodano: 28 lipca 2013

jestem na TAK!!! wątek zamknięty elka-plus na szóstkę z plusem! Polecam z całego serca. Super cierpliwi...
~Dominika W
-

dodano: 23 lipca 2013

Jak chcesz się na serio nauczyć jeździć to tylko z Maćkiem!!! wątek zamknięty Wszystkim gorąco polecam Elka+. Przystępne ceny, elastyczne podejście do...
~Kris
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 28 czerwca 2013

EGZAMIN ZDANY ZA 1 RAZEM !!!!! wątek zamknięty POLECAM JAK NAJBARDZIEJ!!!!! PROFESJONALNE PRZYGOTOWANIE W...
~Iwona
-

dodano: 24 czerwca 2013

Najlepszy instruktor na świecie Jacek Podgórski!! wątek zamknięty Najlepszy Instruktor na świecie Jacek Podgórski! Jeśli byłby konkurs na...
~Ania
-

dodano: 11 czerwca 2013

Bardzo polecam!! wątek zamknięty Bardzo polecam tę szkołę nauki jazdy, przemiła profesjonalna obsługa,...
~Ania
-

dodano: 11 czerwca 2013

Zdecydowanie polecam! wątek zamknięty Uważam, że na lepszą szkołę ciężko trafić. Wzorowa ekipa, zadbane auta,...
~Piotr
-

dodano: 6 czerwca 2013

Zdałam ;) wątek zamknięty Dziękuję Elce Plus a zwłaszcza Panu Piotrowi !!!!!!!!!!! te 6 godzin , które...
~Kamila Rumia
-

dodano: 28 maja 2013

zdałem za pierwszym razem wątek zamknięty instruktorzy super, miałem przyjemnosć jeżdzic z dwoma , panem Rafałem i...
~Karil
-

dodano: 20 maja 2013

Zadowolona klientka wątek zamknięty Ukończyłam kurs w ELKA-PLUS spotkałam się z grzeczną i fachową z...
~zula1973
-

dodano: 20 maja 2013

Gorąco polecam ! wątek zamknięty Od dziś jestem szczęśliwym posiadaczem prawa jazdy, a zawdzięczam to tej oto...
~Radek
-

dodano: 16 maja 2013

SUPER OSRODEK wątek zamknięty SUPER OSRODEK
~Maria
-

dodano: 11 maja 2013

ELKA- PLUS Gorąco Polecam wątek zamknięty Elka- Plus GORĄCO POLECAM ! Pełen profesjonalizm, rzetelność i miła...
~Nina
-

dodano: 6 maja 2013

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry