Widok
Zdecydowanie polecam
Zdecydowanie zgadzam się z poprzednimi opiniami, Pani Ania potrafi w niesamowity sposób stworzyć atmosferę zaufania i bezpieczeństwa, która trwa niewzruszona przez wszystkie sesje. Pani Ania to bez wątpienia terapeutka profesjonalna i niesamowicie kompetentna.
Szukając terapeuty bardzo zależało mi na znalezieniu osoby ciepłej i wzbudzającej zaufanie, w moim przypadku już przy wstępnej rozmowie telefonicznej odczułem że najprawdopodobniej dobrze wybieram umawiając się na pierwszą sesję i muszę Wam przyznać że ani trochę się nie pomyliłem.
Struktura pracy nad ustalonymi celami terapii jest przejrzysta, dzięki czemu łatwiej jest poczuć postęp i cieszyć się zainwestowanym wysiłkiem.
Zdecydowanie polecam.
Szukając terapeuty bardzo zależało mi na znalezieniu osoby ciepłej i wzbudzającej zaufanie, w moim przypadku już przy wstępnej rozmowie telefonicznej odczułem że najprawdopodobniej dobrze wybieram umawiając się na pierwszą sesję i muszę Wam przyznać że ani trochę się nie pomyliłem.
Struktura pracy nad ustalonymi celami terapii jest przejrzysta, dzięki czemu łatwiej jest poczuć postęp i cieszyć się zainwestowanym wysiłkiem.
Zdecydowanie polecam.
Moja ocena
In-contro gabinet psychologiczny
kategoria: Psycholodzy
zaangażowanie: -
klimat i wystrój: -
czas oczekiwania: 6
przystępność cen: 5
ocena ogólna: 6
5.7
* maksymalna ocena 6