Widok

Zdecydowanie polecam!

Z usług V-techa skorzystałem raz, dosyć nieoczekiwanie i przypadkowo. Byłem na wakacjach i DPF mi padł, zatem musiałem go usunąć. Obdzwoniłem kilka (ok. 10) firm na terenie Pomorza i V-Tech przekonał mnie dającą się odczuć wiedzą, doświadczeniem. Jako że jestem z okolic Warszawy, ważne dla mnie było także to, że zapewnili że mają serwisy współpracujące w także w innych miastach w tym W-wie. Tak jak mi obiecali, w ciągu jednego dnia DPF był usunięty z zainstalowanym oprogramowaniem. Po 2,5 roku od wykonania usługi, auto zachowuje się jak należy, bez żadnych usterek. Spalanie spadło, co było miłym zaskoczeniem. Ok. 2 tyg. temu pojawiła się mała usterka polegająca na migającej diodzie DPF (poza tym wszystko ok, tylko irytujące miganie ikonki). Usługa była już po 2-letnim okresie gwarancji, ale zadzwoniłem do V-Tech z prośbą o pomoc. I bardzo miło się zaskoczyłem, ale Panowie umówili mnie na wizytę serwisową do serwisu w W-wie. Naprawa została dokonana, i co było najmilszym zaskoczeniem, bezpłatnie:-) Dodam jeszcze, że podobno usterka wynikała nie z błędu V-Tech tylko z niewykasowania inspekcji olejowej przez ASO. Ale najmilsze było w tym to, że czułem realną chęć pomocy!!! :-) SUPER
Moja ocena
V-tech Pomorze kategoria: Warsztaty samochodowe
obsługa: 6

asortyment: -

jakość usług: 6

terminowość: 6

przystępność cen: -

ocena ogólna: 6

6.0

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odpowiedź obiektu: