Widok
Zdecydowanie polecam !
Mój zwierzak jest pacjentem TKW od jej powstania i niestety dość częstym gościem więc moja opinia oparta jest na sporym doświadczeniu z tą kliniką. Kompetentna kadra, specjaliści na wysokim poziomie z ogromną wiedzą i praktyką. Ich podejście do pacjenta oraz opiekuna powinno być wzorem dla wielu kolegów po fachu. Wspaniały kontakt ze zwierzakiem, przeprowadzany jest dokładny wywiad oraz niezbędne badania by jak najszybciej postawić diagnozę i ratować pacjenta. Klinika bardzo dobrze wyposażona! Ogromny plus za dostępność 24h.Dzięki tym wszystkim atrybutom mój psiak żyje choć sytuacje były krytyczne. Znane są mi ceny w innych gabinetach z uwagi na chorowitość mojego psiaka i absolutnie nie zgadzam się by były one wygórowane, są na poziomie większości gabinetów. Podkreślam gabinetów.. a to jest klinika z profesjonalną kadrą, bardzo dobrze wyposażona, gdzie większość badań, zabiegów, operacji jest robiona od reki co skraca czas leczenia i zwiększa szansę na uratowanie naszego pupila a przecież o to w tym wszystkim chodzi!!! Jest duży dostęp do tego typu usług więc każdy może wybrać kierując się własnymi kryteriami. Dziękuję całej TKW, że wciąż mogę cieszyć się jednooką bandytką.
Moja ocena
Trójmiejska Klinika Weterynaryjna
kategoria: Weterynarze
obsługa: 6
oferta: -
jakość usług: 6
podejście do zwierząt: -
pomoc merytoryczna: -
przystępność cen: 6
ocena ogólna: 6
6.0
* maksymalna ocena 6