Widok

Zdecydowanie polecam tą szkołę

Jeśli ktoś chce żeby jego dziecko chodziło do niewielkiej szkoły, gdzie dba się o każdego ucznia - jego samopoczucie w szkole i jakość kształcenia to jest to najlepszy wybór. Dziecko poznaje uczniów reprezentujących różne kręgi kulturowe, otwiera się na świat i co najważniejsze, cały czas rozmawia i uczy się w języku angielskim. Moje dzieci chodzą tu do szkoły podstawowej i gimnazjum. Już po dwóch miesiącach widziałam, że inwestycja w edukację moich dzieci się opłaca. Dzieci nabrały biegłości w mówieniu po angielsku, uczą się ciekawych i praktycznych rzeczy (to zaleta brytyjskiego systemu nauczania) i jestem spokojna o ich przyszłość.
Moja ocena
poziom nauczania: 6

zajęcia dodatkowe: 6

wyposażenie: 5

przystępność cen: 5

ocena ogólna: 6

5.6

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja też dowiadywałam się o możliwośc nauki w Gimnazjum dla swego dziecka ale odpowiedziano mi, że szkoła nie spełnia wymogów MEN w ramach polskiego systemu nauczania i może byc problem z uznaniem realizacji obowiązku szkolnego. A co z egzaminem gimnazjalnym? Będę wdzięczna za jakieś inforamcje w tym temacie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
szkoła po zmianie dyrekcji prezentuje mizerny poziom zarówno nauki jak i bezpieczeństwa w placówce. Z małymi dziećmi pracują nauczyciele bez odpowiednich kwalifikacji. Szkoła była świetna.... do września 2013 roku. Teraz liczy się aby jak najwięcej zarobić jak najmniej wkładając
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
A my mamy wrazenie, ze jest wprost przeciwnie. W koncu jest z kim omowic sprawy dziecka, przyszlosc szkoly, etc.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
omawiać może i tak natomiast dyrekcja niestety tych omówień nie wdraża w życie- strata czasu
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry