Widok
Zdecydowanie poprawiła się obsługa
W zeszłym roku wpisałam krytyczny komentarz dotyczący restauracji, głównie w zakresie obsługi. Obecnie jednak sytuacja znacząco uległa zmianie na plus. Początkowo trochę obserwowałam na ile faktycznie coś się zmieniło i muszę uczciwie przyznać, że naprawdę poprawiła się jakość usług w tym lokalu. Odwiedzam to miejsce stosunkowo często, zawsze jestem miło i sprawnie obsłużona. Obecna załoga jest zgrana i w zasadzie niezależnie od tego, kto mnie obsługuje jestem zadowolona. Szczególnie kelner o imieniu Hubert, wykazuje się dużą kulturą osobistą i profesjonalizmem. Zadbał nawet o to, abym otrzymała w końcu kartę stałego klienta, która upoważnia mnie do 10% rabatu. Jedyna uwaga, to stosunkowo ubogie menu. Dla osób niejedzących ryb i mięsa, restauracja ma niewiele do zaoferowania. Brakuje makaronów, naleśników, niewielki jest też wybór deserów. Mam nadzieję, że i w tym zakresie coś się zmieni, bo poza tym lokal jest bez zarzutu. Dlatego chętnie wracam do restauracji i z czystym sumieniem mogę ją w tej chwili polecić.
Moja ocena
DEL MAR Restauracja
kategoria: Restauracje
obsługa: 6
menu: 4
jakość potraw: 5
klimat i wystrój: 5
przystępność cen: 6
ocena ogólna: 5
5.2
* maksymalna ocena 6