Nie jestem zadowolona z uslugi w tym salonie. Zaczne jednak od czegos pozytywnego, pani, ktora mnieobslugiwala byla dosc sympatyczna, ale na tym sie konczy. Bylam zrobic akryle u nog. Najpierw Pani musiala spolowac moje stare. Bylo nieprzyjemnie i bolesnie, do tego stopnia, ze Pani spilowala z gory moja plytke w jednym palcu, tak, ze zaczela leciec krew. Po prostu przepilowala sie na wylot! Potem polala to wytrawiaczem, spirytusem, czy czyms takim, nei musze chyba mowic jaki to byl dopiero bol. Potem pokazaly sie biale plamki, co Pani tlumaczyla " niektorzy tak maja z braku, albo nadmiaru, ale nie pamietam czego"...to byl po prostu klej. Chcialam miec maxymalnie krotkie i naturalne paznokcie. w efekcie koncowym mialam kanciaste paznokcie, zakonczone baaardzo grubym, nieproporcjonalnym bialym paskiem. Po wyjsciu zajelo mi 2 godziny spolowanie ich i nadanei im w miare naturalnego ksztaltu. Nie koniec niespodzianek...Przed wizyta dwa razy dzwonilam, zeby potwierdzic jaka bedzie cena i dwa razy powiedziano mi, ze miedzy 70 - 80 zl ... zaplacilam 120zl! Zdecydowanie nie polecem, pomijajac absolutnie fakt, ze efekt koncowy byl beznadziejny, to strasznie mnie bolalo!