Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Nie polecam!!!! wątek zamknięty Nie polecam Pani kosmetyczki (chyba jest nią właścicielka salonu)!!! Tak...
~Ola
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 8 czerwca 2018

Polecam wątek zamknięty Skorzystałem jakiś czas temu dzięki poleceniu kolegi. Od tego czasu można...
~Andrzej
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 6 stycznia 2018

Rewelacja!:) wątek zamknięty Pani Kinga to przesympatyczna fryzjerka z wielkim talentem. Dopóki nie będę...
~Agata
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 17 września 2011

Polecam wątek zamknięty Skorzystałem z usługi pierwszy raz z poleceniem kolegi . Nie zawiodłem się ....
~Robert
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 19 maja 2010

skorzystam ponownie. polecam wątek zamknięty Jestem w zupełności zadowolona. Skorzystałam z usługi farbowania włosów....
~Beata
-

dodano: 5 maja 2010

salon anna- NIE POLECAM!!! wątek zamknięty Chciałbym przestrzec wszystkich facetów, którzy planują tam się wybrać....
~Junior
-

dodano: 6 lutego 2010

BRADZO ZADOWOLNONE wątek zamknięty Znam Panią Anię od lat i jeśli tylko mam zamiar zrobić sobie paznokcie to...
~dominika
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 13 listopada 2009

nie polecam wątek zamknięty zdecydowanie nie polecam uslug kosmetycznych Byłam w salonie pierwszy raz....
~była klientka
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 3 listopada 2008

POLECAM! wątek zamknięty W salonie ANNA bylam dwa razy. Raz bylo to czesanie, z ktorego bylam bardzo...
~Agata
-

dodano: 5 sierpnia 2008

Zdecydowany negatyw wątek zamknięty Nie jestem zadowolona z uslugi w tym salonie. Zaczne jednak od czegos...
~Karolina
-

dodano: 16 lipca 2008

Wreszcie znalazłam fryzjera dla siebie! wątek zamknięty No więc po przeczytaniu opinii na trojmiescie, z pewną dozą nieufności...
~Arua
-

dodano: 1 lutego 2008

Zadowolenie pewne wątek zamknięty Znalazłem w internecie informację, że salon ma stronę internetową, a że...
~Roman
-

ostatnia odp. 17 lat temu

dodano: 2 marca 2007

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
12

12

wątków

do góry