Widok
Czesc!
Wlasnie przeczytalem Twoja wypowiedz. Tak sie sklada ze szukam takich osob jak Wy tzn, mezczyzny, ktory zostal zdradzony i dowiedzial sie o tym oraz kobiety ktora go zdradzila. Szukam informacji na temat takich sytuacji, jesli zechcielibyscie o tym ze mna porozmaweiac prosze o pilny kontakt. Moj adres jest u gory. Pozdrawiam!
P.S. To dobrze, ze sie Wam tak ulozylo, ze jestescie znowu razem - P O W O D Z E N I A!
Wlasnie przeczytalem Twoja wypowiedz. Tak sie sklada ze szukam takich osob jak Wy tzn, mezczyzny, ktory zostal zdradzony i dowiedzial sie o tym oraz kobiety ktora go zdradzila. Szukam informacji na temat takich sytuacji, jesli zechcielibyscie o tym ze mna porozmaweiac prosze o pilny kontakt. Moj adres jest u gory. Pozdrawiam!
P.S. To dobrze, ze sie Wam tak ulozylo, ze jestescie znowu razem - P O W O D Z E N I A!
na takiego faceta trzeba się przyczaić i zapolować, to bowiem bardzo żadki gatunek i raczej prowadzący ustabilizowany tryb życia i to nie koniecznie w wydaniu nocnym. Poza tym raczej lepiej czujący się w tylnej linnii niż na froncie walk Damsko-męskich. Sam znam zaledwie kilka okazów, którzy czakają na fajną i miłą kobietę tak w sensie biologiczym jak i psychicznym.... ( odp. w fazie przemyśleń, c.d.n. )
Nimniejszym uroczyście potwierdzam powyższe dane ;)
No oczywiście, z całym szacunkiem, jakbym śmiała wątpić, że mężczyźni mają pewne zdolności, jakich my kobietki nie mamy. I bardzo dobrze, że się różnimy co nieco. Jasne - u niektórych jednostek te zdolności są silniej rozwinięte. Próbowałam kiedyś z telepatią - nic mi niby nie wyszło, ale ile razy zdarza się że dzwonię do kogoś, a ktoś mówi - właśnie o Tobie myślałem/myślałam. Już wiem!!! Ja mam dobry odbiornik telepatii, z nadajnikiem jest gorzej. Czy ktoś wie, gdzie i jak naprawia się nadajniki telepatyczne ? :)
no cuż wzamian za to kobirty nie mają widzenia przestrzennego, spróbuj sobie wyobrazić obaracającą się bryłe, najlepiej kostke i niech ktoś mówi do Ciebie Prawo-Lewo, w Przód- w Tył...
choć nie wiem po co to samcom????
poza tym intuicja przejawia się jednostkowo jak telepatia itd., może i kobiety są bardziej predytynowane ale spewnością monopolu na to nie mają wierz mi...
choć nie wiem po co to samcom????
poza tym intuicja przejawia się jednostkowo jak telepatia itd., może i kobiety są bardziej predytynowane ale spewnością monopolu na to nie mają wierz mi...
Nimniejszym uroczyście potwierdzam powyższe dane ;)
A nawet nie czuje, jak mu się rymuje :) Kobieca intuicja a praca w policji? Ta intuicja raczej dotyczy spraw uczuciowych, a więc jest wąsko wyspecjalizowana:) Po prostu "ewolucyjne" dostosowanie - kobiecie zależeć musiało na tym, aby zatrzymać samca - z natury poligamistę podobno - przy sobie (potomstwo etc), stąd nauczyłyśmy się odbierać pewne subtelne sygnały, dostrzegać to, co uwadze mężczyzny zwykle umyka. No i tyle, nic na to nie poradzę;)
Czarnula, rozumiem, co czujesz. Brak rozmów, codziennego kontaktu - pojawia się wrażenie pustki, nie tak miało byc w końcu... Porozmawiaj ze swoim mężem, powiedz mu, jakie to dla Ciebie ważne, powiedz mu nawet o tym, że zaczynasz myśleć o innym facecie...może to go otrzeźwi? A może jest po prostu tak, że jest niestety za młody, żeby to zrozumieć...niektórzy faceci baaaardzo późno dojrzewają, niestety. Jeśli tak, to życzę po prostu cierpliwości.... Niektórzy niestety pozostają wiecznymi dziećmi...To takie smutne, gdy ludzie nie potrafią okazywać sobie czułości, miłości na codzień Pozdrawiam :)