Widok
Zdradzeni
Cześć.
Okazało się że partner czy partnerka was zdradza , wiecznie gdzieś sobie wychodzą a wy sami w domu lub Żyjecie w układzie?
To może spotkamy się na mieście pogadamy przy piwku pogadamy o nurtujących nas sprawach , które bolą , wesprzemy się ,wygadamy wysłuchamy,może w końcu się pośmiejemy. Przestańmy siedzieć w domu samotnie zamęczając swoją głowe że to nasza wina.
Każdy kto czuje potrzebę niech pisze im nas więcej tym lepiej.
GG 51245109
Pozdrawiam
Okazało się że partner czy partnerka was zdradza , wiecznie gdzieś sobie wychodzą a wy sami w domu lub Żyjecie w układzie?
To może spotkamy się na mieście pogadamy przy piwku pogadamy o nurtujących nas sprawach , które bolą , wesprzemy się ,wygadamy wysłuchamy,może w końcu się pośmiejemy. Przestańmy siedzieć w domu samotnie zamęczając swoją głowe że to nasza wina.
Każdy kto czuje potrzebę niech pisze im nas więcej tym lepiej.
GG 51245109
Pozdrawiam
Nigdy nie bylem maminsynkiem a i mam syna...spotkanie osob w podobnej sytuacji gdzie ten ...ta trzecia niszczy czyjs zwiazek ma wiecej sensu niz ci sie wydaje. zeby zaczac wychodzic mimo wszystko nalezy zaczac rozmawiac, a osoby doswiadczone podobnym tematem sa wstanie wysluchac...zaden singiel nie zniesie ani nie zrozumie tematu i sie zanudzi.Sam pomysl popieram. Mi ktos kiedys tak pomogl dzis jestem otwarty i sluze pomocnym slowem . Dorian tak to noe koniec swiata, kierunek dobry. Bilard i piwo to mega pomysl.