Widok

Zdradzeni

Cześć.
Okazało się że partner czy partnerka was zdradza , wiecznie gdzieś sobie wychodzą a wy sami w domu lub Żyjecie w układzie?
To może spotkamy się na mieście pogadamy przy piwku pogadamy o nurtujących nas sprawach , które bolą , wesprzemy się ,wygadamy wysłuchamy,może w końcu się pośmiejemy. Przestańmy siedzieć w domu samotnie zamęczając swoją głowe że to nasza wina.
Każdy kto czuje potrzebę niech pisze im nas więcej tym lepiej.
GG 51245109
Pozdrawiam
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2
czas zmienić układy Dorianie bo czas ucieka i nic z życia nie zostanie !
Spotkanie na kawe z obcymi osobami i płakanie sobie w kołnierz głupota toatalna dla mamysynków i tatusiocóreczek wiać z takich układów i zyć !
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 8
Nigdy nie bylem maminsynkiem a i mam syna...spotkanie osob w podobnej sytuacji gdzie ten ...ta trzecia niszczy czyjs zwiazek ma wiecej sensu niz ci sie wydaje. zeby zaczac wychodzic mimo wszystko nalezy zaczac rozmawiac, a osoby doswiadczone podobnym tematem sa wstanie wysluchac...zaden singiel nie zniesie ani nie zrozumie tematu i sie zanudzi.Sam pomysl popieram. Mi ktos kiedys tak pomogl dzis jestem otwarty i sluze pomocnym slowem . Dorian tak to noe koniec swiata, kierunek dobry. Bilard i piwo to mega pomysl.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry