Widok

Zdradzona szuka pocieszenia

Czy ktoś mnie pocieszy bo prędzej psychozy jakieś dostane ;(
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dlatego warto rozmawiać, a nie zamiatać problemy pod dywam...aby na przysłowiowy koniec dnia wylewać żale na forum, że mnie zdradził.

Ktoś kiedyś zdradę małżeńską opisał gastronomicznie - "jak się ma w domu dobry obiad na stole, to się nie jada "na mieście"."
Zatem, panie/panowie...dobrze gotujcie dla swoich partnerów, to nie będą wyskakiwać na hotdoga, czyli na paróweczkę w bułeczce ^^
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
Żona/partnerka, co raz różnica - związek to związek. A podobnych wątków, a i pewnie było sporo ale nie mojego autorstwa i na podstawie mocno emocjonalnej i zastanawiającej wypowiedzi (Twojej).
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Prawie się poczułam dumna, że Cię moja wypowiedź natchnęła ;)))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
image
Oj nie, nic bardziej mylnego^^ Natchnienie to dla mnie pojęcie pozytywne, takie historie nie moją pierwiastka pozytywnego, to mentalny negat, gorszy od musztardy po obiedzie.

p.s. prawie robi różnicę^^ true
Zastanawiam się dlaczego ludzie myślą że szczęście trwa wiecznie i raz dane jest nieodbieralne?
Szczęście nie trwa wiecznie, życie nie trwa wiecznie. Nic nie jest nam dane raz na zawsze. Wszystko z czasem się zmienia. Dlaczego ludzie nie widzą tej ulotności? Nie potrafią się cieszyć że dane im było chwilę być szczęśliwym tylko płaczą kiedy szczęście ulatuje? Dlaczego nie widzą że jak jedne drzwi się zamykają to następne się otwierają. Dlaczego nie są ciekawi świata tylko skupiają się na sobie nie widząc tylu wspaniałych rzeczy dookoła. Wystarczy brać, tylko ręka się sama nie wyciągnie. Życie nie trwa wiecznie, szkoda go spędzać nijako, przecież czasu się nie da odzyskać.
~Halewicz
"Dlatego warto rozmawiać, a nie zamiatać problemy pod dywam"

tak masz rację tylko, że ludzie to z reguły tchórze, boją się przyznać do zdrady
z obserwacji wiem, że wiele osób tkwi w związkach w których nie są szczęśliwi, jednocześnie "jadając na mieście"
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
@kosmitka
Zadziwiająco dużo par jest w takich związkach.Zapewne z wygody,przyzwyczajenia,dla dzieci,rodziny,albo ze względów ekonomicznych.Boją się przyznać bo wygodnie im być w układzie takim jaki jest,dopóki nie zaczyna się wszystko sypać.
@kosmitka - człowiek ma wolną wolę i to jest jego przekleństwem
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
~Halewicz
albo błogosławieństwem ;)
Po pierwsze nie tylko faceci zdradzają. patrząc na statystyki okazuje się, że to bardziej domena kobiet. człowiek z natury nie jest monogamistą. to wręcz nienaturalne aby być z jedną osobą przez kilkanaście/kilkadziesiąt lat. drzemie w nas natura mięsożercy, zwierzaka, który nie jest w stanie zadowolić się jedną upolowaną antylopą. jeżeli ktoś myśli o zdradzie to powinien to po prostu zrobić bo po tym następują zwykle dwie reakcje: albo się tego bardzo żałuje i robi się wszystko żeby związek był lepszy, pracuje się nad samym sobą albo się nie żałuje i zdrada przynosi satysfakcję. wtedy wiadomo, że związek, w którym się jest nie jest czymś, czego naprawdę potrzebujemy i chcemy. nawet Samantha Jones w seksie w wielkim mieście wykrzyczała do przyjaciółek "chyba mam monogamię! musiałam się nią od was zarazić!" :) tak czy siak- po zdradzie bardzo ciężko zaufać drugiej osobie a związek budowany dalej na strachu i braku zaufania to nie związek tylko katusza. warto zatem wyjść z założenia, że w morzu pływa więcej niż jedna ryba a przy kolejnym wędkowaniu możemy złowić już nie szczupaka a dorodnego łososia ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
Seks w Wielkim Mieście - kompendium wiedzy współczesnej kobiety.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Seks w Wielkim Mieście, bardzo dobry serial, bardzo ciekawe dialogi :)
@wdr się chyba trochę zdemaskował-a ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
wdr tam w jednym odcinku jest więcej błyskotliwych tekstów niż ty zdążyłeś napisać przez swój cały czas bycia na forum ;)
ale moje są bardziej kąśliwe pączku bez marmolady :P
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ciacho masz racje :) po co bawić się płotką gdzie w morzu są dorodniejsze sztuki :) podoba mi się twój tok myślenia :)
wdr ty tylko zgrywasz kąśliwego sztywniaka ;)
Witaj Załamana)) Potraktuj to jak brzydki zapach kwiatu....... są inne kwiatki..... tylko trzeba z domu wyjść a jest w czym wybierać xD pozdrawiam.........;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Boski ...spłyciłeś do poziomu dna cały mój koncept wypowiedzi...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
@ciacho
patrzysz na statystyki zdrad? są jakieś kategorie?
Na tym właśnie polegał problem. Wampiry są zwykle bardzo miłe, do czasu, aż nagle, nie są.

Inne tematy z forum Towarzyskie

Moja kobieta nie ma ochoty na seks (59 odpowiedzi)

Szlag mnie juz trafia ! Doradzcie cos... Jestesmy z Moja Kobieta 9 lat razem. Jestesmy fajna...

do góry