Widok
Ale pitolicie !!! Babeczka liczyła na pocieszenie a Wy - w większości - jedziecie jeden/a na drugiego/gą !!!
A tak na marginesie - Zdradzona pyta dlaczego faceci zdradzają ? Ale chyba faceci z kimś jednak to robią (zazwyczaj z kobitkami - czyimiś żonami między innymi) ! Więc zdrada dotyka żony, mężów, partnerki i partnerów obu stron ! Stąd prosty wniosek - to nie faceci "tak mają", to ludzie (w tym kobiety) "tak mają !
A tak na marginesie - Zdradzona pyta dlaczego faceci zdradzają ? Ale chyba faceci z kimś jednak to robią (zazwyczaj z kobitkami - czyimiś żonami między innymi) ! Więc zdrada dotyka żony, mężów, partnerki i partnerów obu stron ! Stąd prosty wniosek - to nie faceci "tak mają", to ludzie (w tym kobiety) "tak mają !
"Tego kwiatu jest pół światu" zgodnie z tą zasadą nie należy wpadać w czarną rozpacz, tylko należy z uśmiechem na twarzy spojrzeć wokół siebie. Przecież na wyciągnięcie ręki jest tylu facetów, którzy bez zobowiązań Cię pocieszą, a może i okażą się jeszcze lepsi i życzliwsi od dawnej sympatii. Świat należy jedynie do ludzi otwartych i odważnych - więc do działania ślicznotko, - a będzie lepiej !!!!
Też to czułem ,przechodziłem, wybaczyłem,dla dziecka .Żona Kocha mnie juz prawie 10lat ,ale dla mnie już jest inaczej.Życie które zawsze sie toczyło przestało sie toczyć.Jesteśmy razem juz prawie znowu rok, po tym zajściu.A ja nie potrafie uwierzyć w to ,że tak życie mi się zmieniło.Nie wierze w idealne związki,tego już nie ma,mimo żę się starałem,chyba aż za bardzo ,żyję z tym dlaczego??? i czy znowu przez to przejdę???Kiedyś planowalem teraz żyje z dnia na dzien pozdr.
Życzę samego dobrego w Życiu :)
Życzę samego dobrego w Życiu :)