Widok

Zdradzona szuka pocieszenia

Czy ktoś mnie pocieszy bo prędzej psychozy jakieś dostane ;(
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Masz rację, że niektórzy idą na łatwiznę i szybko kończą związki. Ale jest też wiele związków gdzie ludzie w nich tkwią i są nieszczęśliwi, a nie chcą rozstać się bo dzieci, kredyty itp.
Znam zarówno jednych jak i drugich i naprawdę daleka jestem od wydawania opinii.
Wydaje mi się że problem polega na formie rozstania. Często zamiast kultury wychodzi z ludzi chamstwo i mściwość. A przecież często w drugim związku odnajdują swoje prawdziwe szczęście.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dokładnie kosmitko. Może żona Martina 75 od dawna czuła się nieszczęśliwa w związku,że postanowiła odejść.
Niewiemy czy rzeczywiście powodem odejścia było ponowne zauroczenie byłym facetem.
Jeżeli tak było,to oznacza że w ich związku od jakiegoś czasu nie wiodło się
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nie chodzi o ocenianie, ja tez tego nie robię.
Jak dla mnie pytanie o prawdziwość związku jest bez sensu. Bo czasem ludzie robią to ze zwykłej nudy, głupoty (nie obrażając nikogo), rutyny we własnym związku co nie znaczy, ze przez kilkanaście lat małżeństwa udawali, nie było uczucia itd. Po prostu wszystko wymaga wysiłku a niektórym czasem łatwiej iść na łatwiznę. Gdyby było inaczej, nie zdarzałyby się powroty, skrucha i wybaczanie.
Tylko jak już się ta nuda i rutyna wkrada to dlaczego nie rozmowa i działanie tylko facebooki, naszeklasy i takie dziwactwa?
zadziwia to prawda, ale można sobie zadać pytanie, czy ten związek był prawdziwy, z uczuciem że doszło do takich sytuacji?
tak, jestem zdziwiona, szkoda mi dzieci ale nie oceniam nikogo bo nikt z zewnątrz nie wie jakie są przyczyny tych czy innych zachowań
M30+....mnie to też zadziwia i chyba za mały móżdżek mam żeby to pojąć.
Mnie to zawsze zastanawia, ja można poświęcić rodzinę dla jakiegoś znajomka z naszej klasy albo facebooka? Znam takie przypadki i zadziwia mnie to. Wszystko przestaje się liczyć tylko "wirtualne" znajomości. Bo ktoś coś obiecał, słodkie słówka... i jeszcze jak czytam ze to takie stare znajomości jak u w Twoim @Martin75 przypadku to już w ogóle nie wiem o co w tym wszystkim chodzi.
@kosmitka
to tym bardziej do tego czasu Majka nie bedzie upieczona :D
~mmm
są plany żeby zrobić ognisko jak spadnie pierwszy śnieg
@Art
'to nie znaczy że następnym nie zostaniesz upieczona' - z racji, ze nastepne ognisko odbedzie sie najprawdopodobniej dopiero w przyszlym roku, wiec pozostalo troche czasu, ale chyba sie raczej nie wyrobimy do tego momentu z przygotowaniami, wiec moment w ktorym Majka zostanie swiezo upieczona panna mloda, trzeba odlozyc na potem :D
znajomość za znajomością
Gwiazdka za gwiazdką ;)
bajt za bajtem
;-]
oczywiście post za postem ;)
Oczywiście, krok po kroku :)
Powoli do przodu mili forumowicze.
Na pewno będę tutaj czy też na innym wątku.
okaże się ;-)
Kiedyś traktowałam ludzi dobrze, teraz z wzajemnością....
jak to ? swojego obrońcę? raczej nie sądzę ;)
a to już on się musi w tej kwestii wypowiedzieć ;-) może mnie rzuci na pożarcie ;-)
Majka, Ty masz bronić mmm, to niech on obroni Ciebie ;)
@Art - nie strasz mnie....

Inne tematy z forum Towarzyskie

Zdrada (78 odpowiedzi)

Dowiedziałam się,że mąż mnie zdradza. W środku jestem cała rozstrzęsiona, serce mi pękło, ale za...

do góry